FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lecţii de comunicare la Steaua :) » Valeriu Argăseală a făcut analiza pe text cu Gâlcă. Concluzia? "Mai bine să tacă!" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 20:30

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a comentat declaraţiile făcute de Costel Gâlcă la conferinţa de presă de ieri, dar a povestit şi ce a discutat cu el. 

“Gâlcă a vrut să spună ceva şi a ieşit altceva. Nu are abilitatea de a comunica ce vrea să spună. I-am spus ofiţerului de presă că vreau să discut cu Gâlcă. Apoi m-a sunat seara şi a spus că tot ce a spus s-a interpretat.

Am luat cu el fiecare pasaj care a apărut din presă şi l-am analizat cu Costel. A lăsat impresia că este nemulţumit de tot ce se întîmplă la Steaua. Nu cred că este o mare problemă că Gâlcă nu ştie să comunice.

Ar fi indicat ca el să nu mai comunice, ci să se ocupe doar de antrenorat. Relaţiile din club sînt foarte normale. Nu se pune problema ca Gâlcă să nu fie în siguranţă.

Paligora nu a mai avut timp să-i facă lista cu istoricul medical al fotbaliştilor. Lucrurile privind plecarea sa la Al Hilal s-au precipitat şi nu au mai avut timp”, a spus Argăseală la LookTV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Septembrie 2014, 09:38

gata, i-a interzis nea valy sa mai tina conferinte de unul singur..))

chimir_sen
chimir_sen  •  12 Septembrie 2014, 09:25

Argăseală-i ca Radio Erevan ... E adevărat că lui Valeri Valeriovici Argasovski , fruntaș în întrecerea socialistă , i s-a dat o Volgă ? Da , însă nu era vorba de Valeri Valeriovici Argasovski ci de Konstantin Konstantinovici Galovici , nu era vorba de o Volgă , ci de o bicicletă , și nu i s-a dat , ci i s-a furat ...

nebraska
nebraska  •  12 Septembrie 2014, 08:50
Postat de inginerul. pe 12 Septembrie 2014, 07:51

Tot pe gsp te gasesc, somerule ?

Ai vazut zingan sa munceasca?

Vezi toate comentariile (53)
Comentează