FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Legenda Stelei nu se ferește: "Becali îi dictează echipa lui Dică" + Sfaturi pentru patronul de la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 18:46

Gabi Balint, fostul mare jucător al Stelei, susține că "Gigi Becali îi dictează echipa și schimbările lui Dică". Reacția gloriei steliste vine după ce antrenorul de la FCSB s-a arătat extrem de nervos de reacțiile din ultima vreme la adresa sa.

"El totuși a știut de la început unde merge. Știa ce îl așteaptă. Acum trebuie să suporte. Nu îl poate el pune la punct pe patronul echipei. Nu îl poate schimba, nici măcar năravul. Pentru el e un lucru negativ, mai ales în raport cu jucătorii. Este un subaltern.

De la comunicare normală între patron și antrenor la a i se dicta echipa și schimbările...Categoric asta se întâmplă. Toată lumea știe. Gigi îi dictează echipa. Probabil există și o comunicare. Trebuie să găsească soluții Dică. Am înțeles că ar fi dorit să se impună Dică și a fost taxat în direct. Nu a băgat jucătorii pe care i-a dorit și a avut un rezultat negativ", a declarat Balin la TV Digi Sport.

Balint i-a oferit și un sfat lui Becali: "Nu mai ieși la televizor. Lasă antrenorul să se impună în fața jucătorilor. Ce vor spune jucătorii? E clar. Sunt bun și nu mă bagă".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
rjka
rjka  •  25 Noiembrie 2017, 22:00

Pai normal ai vazut pe piperan sa aduca un antrenor cu nume pai cine ar sta in conditiile astea unde patronu face echipa mai bine nu mai pune niciodata antrenor al pune pe mache manuta fc fcsb =echipa de amatori din toate punctele de vedere poate inteleg si cetateni fecesebisti dar nu vad lucrul asta ei stiu una si buna nea gigi urcate pe maybach nai ce sa le ceri am uitat fc fcsb 2003srl cu sediul in pipera nu e STEAUA.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează