FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Legendele clubului se implică în scandalul de la Dinamo! Unul dintre marii atacanți avertizează: "Ar fi o mare rușine"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 20:38

Fostul mare jucător al lui Dinamo și internațional român Florin Răducioiu a vorbit despre problemele interne de la clubul pe care l-a reprezentat. 

E dezamăgit de situația în care s-a ajuns și îl avertizează pe Vasile Miriuță că Dinamo este în fața unei mari rușini. 

"Pentru Dinamo ar fi o mare ruşine să nu prindă play-off. Doar să ne gândim la tradiţia acestui club, la suporterii extraordinari.

Am văzut o echipă Dinamo destul de rigidă, fără idei şi fără agresivitate. Nu poţi juca fotbal în acest fel. E datoria antrenorului să încerce să ridice cât mai repede moralul echipei, pentru că lucrurile devin din ce în ce mai complicate.

Sunt mari probleme în interiorul echipei, la nivelul conducerii. Aş spune că trebuie luate măsuri drastice. Eu am fost întotdeauna pentru jucătorii români, pentru a-i promova", a declarat Răducioiu la TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
vasileschi
vasileschi  •  01 Noiembrie 2017, 14:22
Postat de davidblack pe 31 Octombrie 2017, 21:44

in blaturi ...a marcat 29 de goluri ...si mateut a marcat ''50 ''de goluri intr-un an

mai smecheruta , Raducioiu a marcat la Nationala sa zicem numai de cele doua goluri cu Suedia la campionatul mondial si alea au fost cu blat !!!!!

davidblack
davidblack  •  31 Octombrie 2017, 21:44
Postat de cristy82 pe 31 Octombrie 2017, 21:37

negoita! tu esti? nu spune nimeni ca raducioiu ar fi cel mai mare atacant, dar totusi pana la 20 de ani marcase 29 goluri la dinamo. ar fi cazul sa te abti.

in blaturi ...a marcat 29 de goluri ...si mateut a marcat ''50 ''de goluri intr-un an

cristy82
cristy82  •  31 Octombrie 2017, 21:37
Postat de davidblack pe 31 Octombrie 2017, 21:31

Mare atacant a fost si '' Răducoiu '' fara Hagi era noname ..are 2 goluri la dinamo

negoita! tu esti? nu spune nimeni ca raducioiu ar fi cel mai mare atacant, dar totusi pana la 20 de ani marcase 29 goluri la dinamo. ar fi cazul sa te abti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează