FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - FC VOLUNTARI 2-3

Leo Grozavu, dezamăgit de ce a găsit la Timișoara: "Vom sacrifica cele două meciuri din campionat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 20:03

Leo Grozavu s-a arătat dezamăgit de ce a găsit la Timișoara, după ce i-a luat locul lui Ionuț Popa. Antrenorul a debutat cu o înfrângere pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 2-3.

"Mă mir de unde am scos acea revenire de la 0-1. Am pierdut foarte multe dueluri. Știam că terenul e greu. Am încercat pe cât posibil să jucăm ofensiv.

Situația în momentul de față e destul de periculoasă. Am acceptat să vin, acum trebuie să muncim și să ne rezolvăm problemele. Trebuie să fim pregătiți pentru prima etapă de play-out. 

Am încercat să aflu cât mai multe lucruri despre fiecare jucător. Artean a avut o execuție frumoasă și-l felicit pentru asta.

E posibil să sacrificăm cele două jocuri din campionat pentru a fi pregătiți de play-out", a declarat Leo Grozavu la TV Telekom Sport

"Am avut o discuție cu domnul profesor înainte de meci. Nu mi-a convenit că am fost rezervă, dar mi-a explicat de ce mă ține pe bancă și mă bucur că am marcat"
Andrei Artean, ACS Poli

MECIURILE ETAPEI A 24-A

Vineri: ACS Poli - Voluntari 2-3 Detalii AICI, 20:45 Astra - Gaz Metan / Sâmbătă: 18:00 Juventus - Viitorul / 20:45 FCSB - CFR, Duminică: 20:45 Craiova - Sepsi, Luni: 19:00 Iași - Botoșani / 20:45 Chiajna - Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează