FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - ACS POLI TIMIȘOARA 1-1

Leo Grozavu, după ce ACS Poli a remizat pe terenul Craiovei, 1-1: "Ceea ce ne propunem e un obiectiv realist"

Foto: Bogdan Danescu
Foto: Bogdan Danescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 22:44

Leo Grozavu, antrenorul lui ACS Poli, a obținut azi primul punct pe banca echipei bănățene în 3 meciuri. Echipa sa a făcut un meci bun și a remizat pe terenul Craiovei, 1-1.

La finalul partidei, tehnicianul a ținut să-și felicite jucătorii, dar recunoaște că obiectivul în play-out va fi salvarea de la retrogradare. 

"Băieții merită felicitați, au muncit mult, au luptat foarte mult. Am avut și șansă, dar fără noroc nu faci nimic în fotbal. Nu e mare lucru acest punct, dar ne dă speranțe pentru viitor.

Dinu Gheorghe a spus că noi nu supărăm pe nimeni? Îi mulțumim, ne-a mobilizat. N-am supărat pe nimeni până acum, dar azi am supărat și noi pe cineva. E un punct de plecare pentru play-out.

Va veni și rodul acestei munci, e imposibil ca rezultatele să nu apară. Au fost două goluri foarte frumoase, ne bucurăm că mai vedem și astfel de goluri pe stadioanele primei divizii. Craiova e o echipă valoroasă, au un stadion minunat, un public care vine în număr mare la meciuri. E o atmosferă de campionat adevărat. 

Va fi un campionat foarte disputat, majoritatea echipelor sunt sensibil egale din punct de vedere al valorii. Trebuie să luptăm în continuare pentru a demonstra că merităm să rămânem în prima ligă. Trebuie să câștigăm multe meciuri pentru a începe să facem calcule. Obiectivul nostru e evitarea retrogradării. Cred că în momentul de față, ținând cont de situația în care se află orașul, e un obiectiv realist", a declarat Leo Grozavu, la Look TV.

"Este un punct bine venit care ne dă încredere. Mă bucur că acest punct a venit pe terenul unei echipe precum Universitatea Craiova. Muncim zi de zi, am fost siguri că vor veni și roadele. Mă bucur că a fost spectacol, au fost intervenții frumoase, goluri spectaculoase

Să dăm timpul puțin înapoi. Timișoara s-a mobilizat foarte bine în meciurile cu echipele tari, iar noi am fost foarte greu de bătut. O să le arătăm tuturor că merităm să fim în Liga 1. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al lui Mister, sper să reușim asta. 

Mi-aș dori din tot sufletul ca Universitatea Craiova să ia campionatul. Acum, că Rapidul nu mai există, e echipa mea de suflet"Cătălin Straton, la Look TV

Vezi aici cronica partidei U Craiova - Poli Timișoara 1-1+ VIDEO cu golurile meciului

CLASAMENT

PARTIDELE ETAPEI A 26-A, ULTIMA A SEZONULUI REGULAT:

  • Vineri U Craiova - ACS Poli Timișoara 1-1 Detalii AICI
  • Sâmbătă 14:00 Botoșani - Gaz Metan
  • Sâmbătă 19:45 Poli Iași - Viitorul
  • Sâmbătă 19:45 Astra - Dinamo
  • Duminică 18:00 Juventus - CFR Cluj
  • Duminică 20:45 FCSB - Sepsi
  • Luni 17:30 Chiajna - Voluntari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
348990645552431
Cristian Ionescu  •  24 Februarie 2018, 12:53

RUSINE TIMISOARA ! Ati stat mai mult pe jos si ati tras de timp foarte mult ! RUSINE GROZAVU pentru ca ti-ai incurajat mereu echipa sa traga de timp in loc sa joace fotbal ( nici ca fotbalist nu ai fost GROZAV si probabil nici ca antrenor ! ) . SPER DIN TOT SUFLETUL CA IN ACEST AN SA RETROGRADATI !

116530435479785
Anca Toma  •  24 Februarie 2018, 07:52

Leo de cand e -n Liga 1 doar obiective marete si-a propus EVITAREA RETROGRADARII.Asta spunea si la Botosani tot timpul.Timisoara a pierdut un antrenor .Pe Ionut Popa.Bine ca si Leo spunea ca nu mai antreneaza decat echipe care sa ajunga in play-off.Spunea si el la suparare.

1422898941351462
Dan Antoniu  •  24 Februarie 2018, 07:24

succes LEO !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează