FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - BOTOȘANI 3-1

Leo Grozavu își atenționează jucătorii după înfrângerea cu Viitorul: "Asta vom face de la anul"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2016 22:48

Antrenorul celor de la Botoșani, Leo Grozavu, a tras linie după prima parte a sezonului, pe care au terminat-o pe locul 8, și susține că în iarnă se vor schimba multe lucruri la echipă. Tehnicianul susține că se va baza pe mai mulți jucători tineri. 

"Nu e nici o cădere. Ne așteptam să fim aici la începutul sezonului. Am început bine, mult peste ce ne așteptam, dar acum e în regulă. Ne-au lipsit 8 jucători azi, era greu să-i înlocuim.

Ăștia suntem, mergem înainte. Trebuie să muncim mai mult. Sper să facem mai multe. Facem prea multe greșeli. Asta e! Vom folosi mai mulți jucători tineri.

Felicit Viitorul pentru ceea ce face aici. Are un fotbal plăcut, frumos, folosește mulți tineri. Merită să fie sus.

Noi nu avem ca obiectiv play-off-ul. Ne așteptam să jucăm în play-out. E greu să duci un campionat de la cap la coadă cu o constanță care să te țină în prima parte a clasamentului", a zis Leo Grozavu la TV Dolce Sport.

FC Botoșani a pierdut meciul de la Ovidiu cu Viitorul, scor 1-3. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close