FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Liber pentru Steaua și Dinamo! Veste excelentă: își pot lua portarul mult dorit

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 09:32

Robert Veselovsky, unul dintre jucătorii doriți de Becali la Steaua, dar și de Ionuț Negoiță la Dinamo, și-a reziliat ieri contractul cu echipa sa.

Veselovsky nu mai este jucătorul celor de la Universitatea Cluj, iar în acest moment este liber de contract și poate fi luat de oricine, gratis.

“Există o hotărîre a Comitetului Creditorilor care a acceptat să se încheie tranzacţii pe cale amiabilă cu jucătorii care renunţă la pretenţiile financiare de la club.

Robert Veselovsky este cel care a renunţat la toată suma pe care o avea de primit”, a explicat administatorul lui U Cluj, Anastasescu pentru stiridesport.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
zecs93
zecs93  •  02 Iulie 2015, 22:36

baaah mi-ati furat poza, sunteti hotzzi ??

wcsb_
wcsb_  •  02 Iulie 2015, 11:00

ZECS TI-AI FURAT ASTIA POZA.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează