FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Liga 1 se mută în Malaezia! După Astafei, încă un fotbalist pleacă în Asia

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 13:37

După transferul lui Astafei în Malaezia, un alt jucător din Liga 1 a acceptat o ofertă din Asia.

Alessandro Celin Padovani, brazilianul în vârstă de 27 de ani, și-a reziliat contractul cu ilfovenii și a semnat cu Kelantan, echipă din prima ligă malaieză.

Salariul atacantului va fi de 10.000 de euro pe lună, plus bonusuri, casă și mașină, de aproape trei ori mai mult decât ce avea la Chiajna, unde câștiga 3.500 de euro.

Citește: EXCLUSIV Transfer spectaculos pentru Victor Astafei! Va juca într-un campionat exotic » Primele declarații

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  22 Ianuarie 2017, 15:17

"Liga 1 se mută în Malaezia!" - cu alte cuvinte, liga 1 are doar 2 jucatori, restul sunt purtatori de ghete cu crampoane. In Asia doar petardele romanesti ajung pe bani de seminte. In China, Tevez a castigat 2500 de $ doar parcugand 2 holuri pe aeroport, iar GSP-ul face stire de interes national cand un nimeni din liga 1 ajunge si el "in strainatate" pe nimic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează