FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, 2 APRILIE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Lipsește în Derby de România! » Steaua are o șansă împotriva lui Dinamo :)

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 10:06

Gabi Tamaș, fundașul Stelei, nu va juca în meciul Stelei cu Dinamo, din cauza suspendării, iar asta poate fi un avantaj pentru echipa lui Reghecampf.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a analizat prestația lui Tamaș în meciurile cu Dinamo, iar fără el în teren, echipa roș-albastră are mai multe șanse de victorie.

Sunt nu mai puţin de 8 situații în care Gabi a îmbrăcat tricoul roş-albastru într-un meci împotriva lui Dinamo şi în niciuna dintre ele Steaua nu s-a impus. Palmares: 5 remize şi 3 înfrângeri.

Niciodată în cele 8 confruntări nu a primit mai mult de nota 6 în Gazetă, ceea ce înseamnă că randamentul lui a fost modest, în două întâlniri încasând nota 4.

  • Steaua - Dinamo se va juca duminică, 2 aprilie, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport și LookTV.

În ediția tipărită de azi și pe platforma digitală puteți citi o analiză a evoluțiilor lui Gabi Tamaș cu Dinamo și ce rezultate a avut Steaua în fața lui Dinamo cu el în teren

Alte subiecte exclusiv print:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Martie 2017, 17:09
Postat de chromophobia pe 21 Martie 2017, 16:33

Tamas e dinamovist.El inaintea meciului fcsb-ului cu Viitorul se plimba prin Stefan cel Mare pe langa stadionul Dinamo.Ce tot cauta pe acolo?

esti prost cu spume. suferi grav, dar nu te urmareste nimeni, nu te mai agita. pe de alta parte, tamas este singurul fotbalist total din adunatura de maidan a fecesebistului ocnas, fara el isi luau 15 nu doar 10, in ultimele 3 meciuri.

chromophobia
chromophobia  •  21 Martie 2017, 16:34

Si culmea e ca a luat cartonas rosu in min.17.Intentionata a fost treaba ca sa piarda Fcsb si Dinamo sa bata pe Craiova sa le ia fata

chromophobia
chromophobia  •  21 Martie 2017, 16:33

Tamas e dinamovist.El inaintea meciului fcsb-ului cu Viitorul se plimba prin Stefan cel Mare pe langa stadionul Dinamo.Ce tot cauta pe acolo?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează