FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Lista de cumpărături a lui Ioan Andone! Antrenorul lui Dinamo recunoaște: "I-am făcut deja ofertă"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 19:38

Ioan Andone a recunoscut că urmărește mai mulți jucători pe care și-i dorește la Dinamo în această vară. Pe lista "Fălcosului" sunt 20-30 de fotbaliști. 

"Bălgrădean este sub contract, cum să vorbesc eu cu el? Dacă îl vreau, vine mâine, dar nu am spus că îl vreau. Țucudean este sub contract cu echipa din Anglia, ce să vorbesc de el?

Am vorbit doar cu Eric Bicfalvi să prelungească, îl vreau pe Puljici dacă se poate, sunt oferte și pentru Elhamed.

Sunt 20-30 de jucători, mă uit la ei să îi aleg, să vedem pretențiile financiare, sumele de transfer, dacă se adaptează la Dinamo. Lista este foarte mare. Suporterii să stea liniștiți că vom alege ce e mai bun.

Poate mai aducem ceva foști campioni pe acolo. O să vedeți și campioni, mai mult ca sigur", a spus Ioan Andone pentru Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  25 Mai 2016, 15:36

am inteles, cuvant de ordine ***, mocca !! numai ..liberi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  25 Mai 2016, 14:57

DIMAMO 2016-2017 IN VIZIUNEA LUI CALINESCU : BALGRADEAN (GRAHOVAT)-- DIMITROV (BELU); MARC (PULICI); MEVLIJA(NEDELCEARU); FILIP(DAN POPESCU);----BREVELT(VOINOVICI);GABI MURESAN;(OBODO)----- ANTAL (ROTARIU);PALICI (KONE) ; VALY LAZAR(LUCACI BOLE) ;---- GNOHERE , (TUCUDEAN;)

bvd_magheru
bvd_magheru  •  24 Mai 2016, 23:57

Jucatorii pe care i-a dat afara echipa lui becali sau care stau pe margine la noi ar fi titulari de drept .

Vezi toate comentariile (28)
Comentează