FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Liță Dumitru despre momentele dificile prin care a trecut: "Mi-a fost teamă să nu mor. Nu m-a sunat nimeni din foștii colegi, nici Iordănescu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 20:50

Liță Dumitru a fost operat de cancer la prostată la începutul acestui an și a povestit că nimeni din foștii colegi de la Steaua nu l-au sunat să-l întrebe de sănătate.

"M-a căutat multă lume după ce m-am operat. Nu m-au sunat în viața mea cîți m-au sunat acum. Și mesaje... Steliștii mi-au dat mesaje... Peste 500 de mailuri am avut cu urări de sănătate. Bine, nu m-a sunat Iordănescu, nici nu mă așteptam, nu m-a sunat nimeni din foștii colegi.

Nici nu-i reproșez, pe cuvînt. Am zis de Iordănescu așa, că, na, am fost prieten bun cu el. M-au sunat oameni cu care nu aveam nici o legătură doar să mă încurajeze", a spus Liță Dumitru la Digisport.

"Încă n-am depășit această perioadă, mai am sechele. Pentru că am plîns mult... M-am gîndit și la ce e mai rău. Am zis că, dacă mă trimiteau atunci acasă, îmi făceam testamentul. Nu am multe, am o casă și vreau să-i revină copilului meu. Și m-am gîndit la asta, la fetița mea cea mică, pentru că ei a mai rămas să-i fac un rost. Sincer îți zic, mi-a fost teamă foarte mare să nu mor..." Liță Dumitru

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ottobraun
ottobraun  •  16 Ianuarie 2016, 08:47

daca si Lita sa convins de caracterul *** al clubului unde a jucat !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antishtoia
antishtoia  •  16 Ianuarie 2016, 08:27
Postat de bakunin pe 16 Ianuarie 2016, 02:58

***

Bravo tie. Dar iti inchipui cate te viziteaza pe tine acum. Si ai sanse mari sa ai mult mai multi vizitatori muuuuuulta vreme. N/o sa mai ai nevoie de hrana rece NICIODATA! Se stie, de ce ti/e frica nu scapi!

bakunin
bakunin  •  16 Ianuarie 2016, 02:58
Postat de conasu_boeru pe 15 Ianuarie 2016, 22:11

Lita , tu te vaiti ca nu ai primit telefon , dar la altii nu a venit nimeni nici la inmormantare ! Asa e la acest...club sau cum ii zice...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează