FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Liţă Dumitru: "Steaua n-are valoare acum, e nevoie de mai mulţi atacanţi şi de mai mulţi Bourceanu" :)

Alex Bourceanu vine la Steaua pentru a rezolva o parte din problemele de la mijlocul terenului
Alex Bourceanu vine la Steaua pentru a rezolva o parte din problemele de la mijlocul terenului

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 24 iulie 2011 17:58

Liţă Dumitru este sceptic în privinţa viitorului Stelei şi spune că lotul actual este lipsit de valoare. Totodată, Dumitru este de acord cu Gigi Becali, care spune că Stelei îi lipsesc opţiunile ofensive în echipă.

"Aşa cum a spus şi Gigi Becali, la ora actuală nu are cine să bage mingea-n poartă. Degeaba ai ocazii dacă nu poţi să le transformi. E nevoie de mai mulţi atacanţi în lot! Dintre toţi fotbaliştii, doar Bănel mi s-a părut că a jucat, ca de obicei", a spus Dumitru pentru Gazeta Sporturilor.

Vezi rezumatul partidei Voinţa Sibiu - Steaua 1-1

Întrebat dacă transferul lui Alex Bourceanu va aduce un plus jocului Stelei, fostul internaţional a declarat zîmbind: "E nevoie de mai mulţi de Bourceanu la echipă. Lotul nu are valoare în acest moment. Jucătorii valoroşi ar trebui jucaţi altfel oricum. 

De exemplu, lui Gardoş ar trebui să i se permită să urce mai mult cu mingea la picior, să participe la jocul ofensiv. Astfel, dacă el ar urca un pic, i-ar elibera pe închizătorii Brandan şi Bicfalvi şi această mişcare ar continua de la mijlocaşi pînă la atacanţi".

Liţă Dumitru a evitat să dea un pronostic cu privire la locul pe care îl va ocupa Steaua în clasament la finalul sezonului, dar acesta nu este deloc optimist: "Steaua va avea mari probleme în acest sezon, iar clasarea ei depinde de şansă, dar şi de adversari, de cum se vor prezenta aceştia".

Cunoscut ca un aprig contestatar al patronului Gigi Becali, Liţă Dumitru şi-a mai îndulcit discursul la adresa finanţatorului din Ghencea, dar şi la adresa jucătorilor: "N-are rost să mai critic eu pe cineva acum, că şi-aşa echipa trece prin momente grele, n-are nevoie de presiuni în plus".


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
talpaiadului
talpaiadului  •  25 Iulie 2011, 05:08
Postat de kvlo82 pe 24 Iulie 2011, 13:36

Si inca ceva, nu stiu de ce pe partea stanga nu se iau jucatori de profil stang...si aici ma refer la mijloc si in atac...nu au ce cauta la mijloc pe partea stanga Tanase si Rusescu...iar Tatu e mijlocas ofensiv de profesie din cate stiu...la fel si Mihai Costea...e nevoie clar de 2-3 atacanti, 2 mijlocasi de creatie si de minim un fundas lateral, de banda dreapta as zice eu...si las cobora pe Brandan la locul lui, fundas stanga...e D. Popa acolo, cu proaspat venitul Bourceanu...Latovlevici si Martinovici OUT de pe benzi...un Parvulescu in locul lui Tanase ar fi excelent acum...

Cum poti sa scrii "pute-ai", analfabetule?!?! Mi-e scarba de tine!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Iulie 2011, 14:42
Postat de pol1iasi pe 24 Iulie 2011, 13:02

ce-l mai linge in _)_ litza asta pe o1er=))))poate vrea iar un os de ros...app,pe unde mai munceste litza dumitru?:|

eu zic ca mai bine ar fi ramas sofer pe tir.....era mai bun decat la fotbal..

kvlo82
kvlo82  •  24 Iulie 2011, 13:42

pana atunci eu asa as juca: Tatarusanu- Matei, Martinovici, Gardos, Brandan- Nicolita(ca nu ai altul), Bourceanu, D.Popa, M.Costea(in caz ca va fi legitimat)- Tatu, Rusescu(ca nu ai altii)... Concluzie: O echipa subirica, fara valoare, multe posturi descoperite... Avem nevoie clar de: minim 2 mijlocasi de creatie, de viteza...cu tehnica, care mai fac un dribling si nu se izoleaza in lateral...combinativi...3 atacanti de valoare...tehnici, de viteza...2 fundasi de benzi, stanga-dreapta...care sa contribuie la fazele ofensive(gen Bonfim, la care am renuntat usor)...Pana atunci nu avem valoare, fata de primele 3-4 echipe din campionat!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează