FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - LOKOMOTIVA ZAGREB 0-1

FOTO Dinamo a pierdut și doilea amical al verii » Lokomotiva Zagreb s-a impus la limită, 1-0

FOTO: Alex Nicodim +6   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat sambata, 24 iunie 2017 12:46

Dinamo a pierdut al doilea meci din cantonamentul din Slovenia, 0-1 cu Lokomotiva Zagreb, locul 5 din Croaţia. Următorul amical e pe 28 iunie, cu NK Maribor, campioana Sloveniei.

Dinamo a jucat într-un echipament inedit, preponderent gri cu inserții de verde fosforescent, iar echipa a fost condusă de secundul Jerry Gane, ca urmare a plecării de urgență a lui Cosmin Contra din cantonament, din cauza unor probleme personale.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Ivanusec, în minutul 38, cu un șut perfect, la vinclu, din afara afara careului.

Dinamo a avut posesia, dar nu a fructificat ocaziile.

Echipa alb-roșie a avut un joc mai solid decât în primul meci, 1-4 cu NK Osijek, având câteva ocazii, pe care însă nu le-a fructificat și a ajuns astfel la două înfrângeri în două meciuri de pregătire.

Dinamo în prima repriză: Penedo – Dudea, Nedelcearu, M. Popescu, St. Filip – Busuladzici, I. Șerban – Hanca, D. Nistor, Al. Dulca – Bawab

Dinamo în repriza a doua: Muțiu – Romera Navarro, Marici, R. Grigore, M. Oliva – Mahlangu, L. Gheorghe – Costache, Tîrcoveanu, Bumba – Nemec

Rezerve: I. Gheorghe, Vl. Olteanu. Portarii Laurențiu Brănescu și Iustin Popescu și atacantul Rivaldinho nu au evoluat.

Lokomotiva Zagreb: Semper - Karacici, Majstorovici, Kolinger, Valentici, Sunjici, Ivanusec, Majer, Basa, Kolar, Radonjic

Amicale Dinamo:

Dinamo - NK Osijek 1-4
Dinamo - Lokomotiva Zagreb 0-1
28 iunie: Dinamo - NK Maribor (Slovenia, locul 1)
2 iulie: DINAMO vs NK Domzale (Slovenia, locul 4)
5 iulie: Dinamo - Anzhi Makhachkala (Rusia, locul 12)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (96)
1745flo
1745flo  •  25 Iunie 2017, 18:43
Postat de andrei.f pe 25 Iunie 2017, 10:18

Greu, greu, pt dinam0, lipseşte arbitru *** !

Nu asa de greu ca la fcMogosoaia!

andrei.f
andrei.f  •  25 Iunie 2017, 10:18

Greu, greu, pt dinam0, lipseşte arbitru *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  24 Iunie 2017, 21:20

Vom pierde toate meciurile daca Mutu si conducerea nu aduc draqq odata transferurile alea promise, lotu e slab rau de tot, nu mai tineri si refuzati avem in echipa, au ramas gioarsele !!! Rusineee !!

Vezi toate comentariile (96)
Comentează