FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - FC VOLUNTARI 2-3

VIDEO+FOTO Goluri spectaculoase pe un stadion care stă să cadă: ACS Poli Timișoara - FC Voluntari 2-3

Foto: Gabriel Brezeanu +7   FOTO
Foto: Gabriel Brezeanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 19:57

Stadionul "Dan Păltinișanu" se află într-o stare deplorabilă, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe jucătorii de la ACS Poli Timișoara și FC Voluntari să ofere un spectacol de zile mari în meciul din etapa 24-a terminat cu victoria oaspeților, scor 2-3. VIDEO cu golurile partidei!.

Ilfovenii au deschis scorul prin Adrian Bălan, în minutul 10, cu un șut din interiorul careului, după o preluare spectaculoasă. Bănățenii au egalat abia după pauză, când Popovici a marcat din interiorul careului, profitând de erorile fundașilor adverși.

Leo Grozavu l-a trimis în teren în repriza secundă pe Artean, care avea să-i aducă pe timișoreni în avantaj în minutul 69, cu un șut superb de la 20 de metri.

Două minute mai târziu, Adrian Bălan a realizat dubla cu un șut imparabil din interiorul careului. Același jucător al ilfovenilor a ratat un penalty înainte cu 8 minute de fluierul final.

Ionuț Voicu a adus victoria trupei lui Claudiu Niculescu, în prelungirile partidei, cu o foarfecă din 7 metri.

După acest meci, FC Voluntari a luat fața bănățenilor și a urcat pe locul 9, cu 28 de puncte, în timp ce ACS Poli ocupă poziția a 10-a, cu 26 de puncte.

Meciurile etapei a 24-a

Vineri: ACS Poli - Voluntari 2-3, Astra - Gaz Metan 4-3 Detalii AICI / Sâmbătă: 18:00 Juventus - Viitorul / 20:45 FCSB - CFR, Duminică: 20:45 Craiova - Sepsi, Luni: 19:00 Iași - Botoșani / 20:45 Chiajna - Dinamo

clasament liga 1

ACS POLI TIMIȘOARA - FC VOLUNTARI 2-3
Au marcat:
 Popovici 49, Artean 69 / Ad. Bălan 11, 72, I. Voicu 90+1
TEXT
 / VIDEO / FOTO

ACS Poli Timișoara: Straton - Străuţ, Melinte, Şeroni, Neagu - Zaluschi, Vaşvari - Ciucur, Croitoru, A. Popovici - Velcotă
Rezerve: Curileac - Khubutia, Artean, Enescu, Doman, Bîrnoi, Cochintu
Antrenor: Leo Grozavu

Voluntari: Petrariu - Pleaşcă, Achim, Cazan, Bucurică - Căpăţână, Răuţă, C. Lazăr, D. Benzar - Ivanovici - Bălan
Rezerve: Balauru - Voicu, Novac, Pîrcălabu, Deac, Leasă, Horj
Antrenor: Claudiu Niculescu

Arbitru: Sebastian Colțescu / Asistenți: Mircea Orbuleț și Bogdan Velicu / Rezervă: Marian Balaci / Observatori: George Ionescu

Bănățenii au un nou antrenor în persoana lui Leo Grozavu, după ce Ionuț Popa și-a dat demisia în această săptămână. Fanii lui ACS Poli și-au luat la revedere de la fostul antrenor, mulțumindu-i printr-un banner special: "De la -14 la baraj cu UTA / Respect pe viață, nea Popa".


Captură TV Telekom Sport

 
 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
sakamoto
sakamoto  •  09 Februarie 2018, 20:50

Cel mai mult mi-a placut comentatorul de la tv. Jubila efectiv la fiecare gol al ILFOVENILOR! Asa ii denumea papagalul. Iar victoria acestora i-a creat o stare de euforie maimutzoiului, incit se pare a trebuit sa-si schimbe bracinarii. Mai mult s-a bucurat pampalaul pt infringerea timisorenilor, decit pt victoria voluntarilor. Arbitrajul lui Coltzescu, de o buna calitate. Cind vrea omul se poate. Grozavu va avea mult de munca dupa simpaticu-si neputinciosul Popica-baietzii lui Poli sint slab pregatitzi la toate capitolele. De ce nu si-a dat demisia imediat dupa meciurile din finalul lui 2017 Popica? Ar fi avut timp Leo Grozavu sa pregateasca echipa. Asa cu pregatirea-de la Popica-Poli se duce in pas vioi, in liga a 2-a. Cui ii pasa? Nicidecum lui Dl Roibu. El apare numai la victorii, cind pierde Poli este omul invizibil.Hai Romania, stima noastra si mindria!

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  09 Februarie 2018, 20:41

Meci frumos, goluri multe. Nu stiu daca a fost pe bune sau nu, cert e ca la blaturile dintre botosani si fcsb vezi 1 gol , maxim 2. Bleah...

blatistu49
blatistu49  •  09 Februarie 2018, 20:35

asa tineti comunele ptr blaturi si pariuri interes mare

Vezi toate comentariile (13)
Comentează