FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC VOLUNTARI 1-1

VIDEO Voluntari, mai ceva ca West Ham! Budescu a revenit cu gol în Liga 1, dar n-a fost de ajuns pentru ca Astra să treacă de ilfoveni

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 17:01

Astra și FC Voluntari au terminat la egalitate meciul din etapa a 6-a din Liga 1, scor 1-1, după ce trupa lui Marius Șumudică, suspendat, s-a văzut condusă de ilfoveni prin golul lui Marinescu. Scorul final a fost stabilit de Budescu.

Vezi desfășurarea liveTEXT a meciului

ASTRA - FC VOLUNTARI 1-1  (VIDEO)
Au marcat: Budescu 64 / Marinescu 49 

Gazdele au început asaltul încă din start, când Săpunaru a reluat cu capul puțin peste poartă după o lovitură de colț. Apoi, în minutul 19, Alibec și-a încercat norocul cu un șut de la distanță, după ce l-a văzut ieșit pe Bornescu, dar mingea n-a prins cadrul porții.

Prima ocazie a ilfovenilor a purtat semnătura lui Ivanovici, cu 5 minute înainte de finalul reprizei, când l-a întins serios pe Gavrilaș cu un șut din întoarcere.

Imediat după pauză, Astra s-a văzut condusă după reușita lui ex-stelistului Laurențiu Marinescu, care a prins un șut splendid de la 20 de metri.

Constantin Budescu a intrat și el pe teren în minutul 58 în locul lui Daniel Niculae. "Sărmăluță", revenit sub formă de împrumut din China, a marcat golul egalizator al Astrei în minutul 64 dintr-o pasă superbă a lui Alibec.

După 6 etape, FC Voluntari e în fața Astrei. Ilfovenii au strâns 8 puncte și se află pe locul 5, în timp ce campioana României e pe poziția a 11-a, cu doar 5 puncte.

Echipele de start:

Astra: Gavrilaș - Săpunaru, G. Alves, Fabricio, Al. Stan - A. Ioniță, Lovin, T. Seto, Teixeira - D. Niculae, Alibec
Rezerve: Boșneag, Oros, Balaure, Florea, Moise, Nicoară, Budescu

FC Voluntari: Bornescu - Filipov, Balaur, Maftei, Cazan - Novac, Moke, Marinescu - Popadiuc, Cernat, Ivanovici
Rezerve: Balauru, Spahija, A. Coman, Lungu, Căpățînă, Deac, Ad. Bălan

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  29 August 2016, 08:09

Toate echipele din Romania sunt mai ceva ca W. Ham: Astra nu mai bate pe nimeni !

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  29 August 2016, 03:27

SUMUDICA SE GANDESTE LA ETAPA VIITOARE SI DUPA FIESTA DE LA LONDRA A LASAT O MAI MOALE..ARE TIMP SA I REFACA PE SARMALUTA SI ALI

bvd_magheru
bvd_magheru  •  29 August 2016, 03:18

Ce bre a fost etapa astazi in Ro !! Iar mi s-a blocat Internetul ?

Vezi toate comentariile (62)
Comentează