FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - PETROLUL 2-2

FOTO și VIDEO Fotbal cu de toate » Chiajna și Petrolul au terminat la egalitate, scor 2-2, la capătul unui meci nebun

Foto: Cristi Preda +9   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 22:55

Concordia Chiajna și Petrolul au încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul din etapa a patra a Ligii 1, după un meci cu o mulțime de evenimente.

Vezi meciul în format liveTEXT

CHIAJNA - PETROLUL 2-2
Au marcat:
Benga autogol 45+1, Serediuc 47' / Moussa 35', Marinescu 77'

Vezi VIDEO cu golurile meciului

Gazdele au început bine jocul și Serediuc a fost primul care a șutat spre poarta ploieștenilor, însă mingea a mîngîiat bara laterală. Ofensiva ilfovenilor a continuat și în minutul 11, Constantinescu a tras puțin peste bara transversală.

După 34 de minute de joc am aflat și care este primul fotbalist din acest sezon suspendat pentru cumul de cartonașe galben: Adrian Ropotan.

"Găzarii" au ieșit din carapace și au început să atace buturile lui Iacob, iar acest lucru s-a văzut și pe tabela de marcaj în minutul 36, cînd Moussa a profitat de o nesincronizare între Iacob și Tincu și a împins mingea în poartă.

Din acest punct, jocul a prins viață, iar în ultimele 5 minute ale primei reprize s-au petrecut o mulțime de evenimente. Faugh Porret a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaș galben pentru un henț în propriul careu. Din păcate pentru ilfoveni, Purece a ales să execute lovitura de pedeapsă pe centrul porții și Pecanha a respins în lateral. În ultima fază a primei părți a venit și egalarea după autogolul a la Ogbonna al lui Benga, care a trimis cele două echipe la cabine la egalitate.

Băieții lui Marius Baciu au venit mai hotărîți de la vestiare și nici bine n-au intrat pe teren că Serediuc a înscris un gol superb cu stîngul, după o acțiune personală. Ca tacîmul să fie complet, în minutul 52, ploieștenii au primit o lovitură liberă indirectă, după ce portarul ilfovenilor a prins o minge venită de la un coechipier.

Cu 13 minute înainte de sfîrșitul jocului, Zoubir și Marinescu au combinat frumos la marginea careului, iar "decarul" "lupilor galbeni" a stabilit scorul final cu un șut de la 16 metri.

După această întîlnire, Chiajna ocupă locul 12, cu două puncte, în timp ce ploieștenii rămîn "lanterna roșie" a Ligii 1, cu -3 puncte după ce au pornit cu un dezavantaj de 6 puncte la startul campionatului.

Echipele de start:

Chiajna: Iacob - Bărboianu, Tincu, Sîrghi, Bucurică - Giurgiu - Serediuc, M. Cristescu (Răducanu 80'), Purece (Ciobanu 85'), M. Constantinescu (S. Pană 73') - Pena
Rezerve: Matache, Mamele, Marques Madeira, Țîră

 Petrolul: Pecanha - Peteleu (Rippert 46'), Benga, Faugh Porret, Beța - Ropotan, Marinescu - Farina (Nepomuceno 56'), Zoubir, Varga (Bucșa 44') - Moussa
Rezerve: Cobrea, Rusu, Altama, Voinea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  01 August 2015, 00:38

Ee ...uite cine desumfla mingile, se vede in poza...d'aia nu castigam si noi.:D

saviola2_8
saviola2_8  •  31 Iulie 2015, 23:29
Postat de alskar pe 31 Iulie 2015, 23:25

vezi că tu meriți și o pungă de alune, că e cota mai bună la Steaua :)))

:)))ei lasa-l sa spere, speranta moare ultima:)

saviola2_8
saviola2_8  •  31 Iulie 2015, 23:28
Postat de rizocel pe 31 Iulie 2015, 23:24

daca ai vazut meciul tur,sincer nu ai cum sa ai incredere,aia o sa va calareasca din min 1,daca nu crezi vb miercuri sau joi cand e meciul,ma bag la un WOT,bafta tie nu lu' fcsb! :)

am vazut meciul, unul slab, tocmai de aia am sperante:D bafta si tie, nui lui fcdb srl negoita sau cum se numeste:D

Vezi toate comentariile (70)
Comentează