FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - SEPSI 1-1

VIDEO + FOTO Dramatic! Sepsi înscrie un gol magnific din foarfecă în prelungiri și scoate un punct nesperat la Chiajna

FOTO: Raed Krishan +8   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 19:52

Concordia Chiajna a ratat în ultima secundă o victorie cu Sepsi Sfântu Gheorghe, una dintre contracandidatele pentru evitarea retrogradării. Partida s-a terminat la egalitate, 1-1, deși oaspeții au jucat o repriză în 10 oameni.

Sepsi n-a mai repetat meciul bun făcut cu FCSB la București, a avut o evoluție ștearsă, iar golul lui Andrei Marc din prelungirile primei reprize părea să fi transformat misiunea echipei lui Neagoe din una grea în una foarte grea.

Acesta s-a înălțat perfect și a trimis cu capul în plasă. Era 1-0 pentru Chiajna, iar eliminarea lui Oliveira din minutul 45 cântărea și mai mult.

Ilfovenii mai puteau înscrie în câteva rânduri, însă ratările au păstrat-o pe Spesi în joc. Ezitant la golul Chiajnei, Ghinga a fost servit de Dalmau și a trimis dintr-o foarfecă superbă în plasa porții lui Caparco.

Concordia Chiajna adună 15 puncte după acest meci și este pe locul 3 în play-out. Sepsi ajunge la 11 puncte, cu 3 sub Voluntari și Timișoara, care au însă un meci mai puțin Ardelenii ocupă locul 6 din 8 în play-out.

 

FINAL CHIAJNA - SEPSI 1-1 (A. Marc 45+3 / Ghinga 90+3) 
*Oliveira a fost eliminat în minutul 42

VEZI AICI LIVETEXT / VIDEO AICI

Echipele de start:

Chiajna: Caparco - Patache, Albu, Marc, Bărboianu - Bucșa, Deaconu - Grădinaru, Cristescu, Bumba - Batin
Rezerve: Vitkauskas, Manasse, Babici, Cioablă, Nivaldo, Bud, Pena

Sepsi: Rîmniceanu - Dalmau, Viera, Obisevac, Sato - Ghinga, Gorrin - Filipe de Oliveira, Fulop, P. Petre - Tandia
Rezerve: Niczuly, C. Dima, Yassin Hamed, Simonovski, Petrovikj, Hadnagy

***

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
tihi
tihi  •  11 Martie 2018, 09:44

In zece oameni,cu un gol de generic,SEPI OSK a demonstrat in ciuda arbitrajului dubios si smecher,ca este o echipa care merita locul in primul esalon !! Revenind pe terenul propriu,se va schimba si eficienta jocului,si poate arbitrii nu vor avea curaj sa pedepseasca fara nici o logica si seninateta echipa dupa bunul plac !!

tihi
tihi  •  11 Martie 2018, 09:39

Ce punct nesperat?? SEPSI a facut deplasarea sa castige...au sperat ca vor castiga !! Daca arbitrul nu rupea echilibrul prin cartonasele galbene aratate doar de dragul de a scoate cartonasul rosu in cateva secunde,gest ne mai intalnit astfel in fotbal pe nici un teren,poate SEPSI OSK castiga.Echipa covasneana este acum o echipa redutabila,care poate lupta cu oricare echipa din primul esalon. Sabotorii fiind exclusi din echipa,se vede clar,ca SEPSI nu se va retrograda,Neagoe a facut o alta echipa,cara face fata campionatului intern.Singura problema este arbitrajul,care vor sa pune piedici la toate meciurile echipei secuiesti. Revenind pe terenul propriu dupa 8 luni,speram ca vom avea si un arbitraj corect,in favoarea fotbalului romanesc,a fair playului si dreptatii !! Toate meciurile SEPSI a avut in deplasare,asa ca revenind acasa,se va schimba acum foarte multe,inclusiv se va vedea si in eficienta echipei !! FELICITARI SEPSI OSK !! SUCCES SI VA ASTEPTAM ACASA !!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Martie 2018, 20:13

poate fi golul campionatului. cam ce a incercat Mata azi cu Liverpool.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close