FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO 0-0

Incidente, cartonaşe şi ocazii, ingredientele meciului dintre CS U Craiova şi Dinamo, 0-0

Foto: Cristi Preda +6   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 13:16

CS U Craiova şi Dinamo au terminat la egalitate, scor 0-0, după un meci în care n-au lipsit incidentele.

În primele cinci minute remarcaţi s-au făcut suporterii olteni, care au aruncat cu o petardă spre portarul dinamoviştilor Traian Marc, iar acesta a căzut la pămînt, acuzînd probleme la urechi.  VIDEO Jocul a fost oprit 3 minute, după care, în momentul în care a fost reluat, Cristescu s-a găsit în faţa porţii de unde a reluat cu capul peste buturile apărate de Bălgrădean.

Imediat jocul s-a mutat în careul advers şi Nuno Rocha a tras puternic, însă şutul său s-a dus peste poartă. Tot Rocha a fost şi cel care a centrat periculos în marginea careului mic, de unde Marc a avut probleme în a reţine balonul. Acelaşi fotbalist oltean a ratat incredibil în finalul primei reprize, cînd n-a fost în stare să trimită din 5 metri în plasă. VIDEO

Partea a doua a adus o eliminare în tabăra dinamovistă, după ce Steliano Filip a încasat al doilea cartonaş galben. În ultimul minut al meciului, Vătăjelu a scăpat pe partea stîngă, dar şutul său a trecut de puţin pe lîngă bară şi "cîinii" au scăpat cu faţa curată.

VEZI LIVETEXT MECIUL

Echipele de start:

CS U Craiova: Bălgrădean – Dumitraș, Acka, Izvoranu, Vătăjelu – Herghelegiu, Mateiu, Brandan, Tîrnăcop – Bawab, Rocha
Rezerve: Straton – Carlos Silveira, M. Cristea, Frăsinescu, Băluță, Curelea, A. Ivan

Dinamo: T. Marc – Bărboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip – Elhamed, N. Grigore – Gavrilă, M. Cristescu, V. Lazăr – Bilinski.
Rezerve: Naumovski – Nedelcearu, Boubacar, D. Rotariu, Alexe, Grozav, Niculae.

Schimbări:
CS U Craiova: Ivan/Bawab, Băluţă/Tîrnăcop, Curelea/Nuno Rocha
Dinamo: M. Niculae/Elhamed, Rotariu/Gavrilă, Nedelcearu/Grigore

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (183)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Aprilie 2015, 01:35
Postat de adrian008 pe 19 Aprilie 2015, 20:15

Recunosc ca m-am uitat doar la 30 de minute.Dar... sa te lauzi ca esti pe locul 4 intr-un asemenea campionat e de rasul lumii.Pai sareau mingile din ei ca din pereti.Parca preluau toti numai cu tibia.Incredibil.O bulibaseala pe teren de nu am vazut in viata mea.Rasul curcilor.Hergheliu ala vrea sa faca preluare cu exteriorul .Pai mai baiete fa preluare ca lumea ca iti rupi gatul .Asa ceva...

juste observatii. meciul a fost oricum f slab.

zecs93
zecs93  •  20 Aprilie 2015, 00:26

stadionu clonei zici ca este camp unde pasc vitele si porcii !!!

zecs93
zecs93  •  20 Aprilie 2015, 00:21
Postat de mariuss72 pe 19 Aprilie 2015, 18:40

***

exista dar in sertarele mapn-ului !!!

Vezi toate comentariile (183)
Comentează