FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - VIITORUL 0-0

CSMS Iaşi şi Viitorul termină nedecis, 0-0, un meci în care Pălimaru a ratat din toate poziţiile

Articol de - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 18:32

După un meci cu foarte multe pase înapoi şi cu un Pălimaru într-o zi nefastă, CSMS Iaşi şi Viitorul au terminat la egalitate, 0-0, în prima etapă a Ligii 1.

Ieşenii au avut iniţiativa imediat cum au intrat pe teren, iar în minutul 7, Dulee a ajuns în careu, unde a primit o minge de la un coechiper, însă preluarea pe care a făcut-o a fost dezamăgitoare.

După jumătate de oră de joc, Viitorul prin Daminuţă a dat senzaţia că va înscrie, după o lovitură liberă de la 25 de metri, care s-a dus foarte aproape de stîlpul porţii lui Caparco, însă totul a fost doar un foc de paie. Ieşenii au răspuns 10 minute mai tîrziu prin Olah, care a şutat de la 35 de metri direct în vinclu, dar portarul ilfovenilor a respins balonul în ultima clipă.

A doua parte a jocului a fost a lui Pălimaru. Fotbalistul Iaşiului a ratat din toate poziţiile. Prima oară în minutul 52, cînd a trimis cu latul defectuos de la 16 metri, scţîndu-l din minţi pe Marius Lăcătuş, apoi în minutul 74, cînd a trimis cu latul din 6 metri peste poartă, iar ultima mare ocazie a fost în finalul meciului cînd a reluat cu capul în bară o minge care putea aduce primele 3 puncte ale lui CSMS Iaşi în acest sezon.

Dezamăgirea a fost cu atît mai mare pentru ieşeni, mai ales după ultima jumătate de oră în care Viitorul n-a mai contat deloc în atac, însă neinspiraţia lui Pălimaru din faţa porţii a făcut ca cele două echipe să-şi împartă punctele egal.

VEZI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A PARTIDEI

Echipe de start:
CSMS Iaşi: Caparco -I. Voicu, Mihalache, Creţu, Mitici - C. Munteanu - Olah, Bosoi, L. Mihai- Pălimaru, Dulee

Viitorul: Balauru - C. Manea, Ţîru, Puţanu, Mitrea - Daminuţă, Nedelcu - Mitriţă, Cîrstocea, F. Tănase - V. Rusu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (103)
plischi
plischi  •  29 Iulie 2014, 06:19

o fi fost livetext, dar si mortfotbal in acelasi timp.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 02:36

sa intre, dar sa lase carjele la vestiare. daca poate...

emerik23
emerik23  •  28 Iulie 2014, 22:52

Adevarul ca asa ceva mai rar vezi ... Palimaru asta chiar ca a ratat din toate pozitiile. Un dus cu apa rece si la treaba, pacat ca nu am pornit cu 3 puncte in Liga 1 ... Dar Viitorul a jucat destul de bine, bravo lor.

Vezi toate comentariile (103)
Comentează
Close