FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI 2-1

FOTO și VIDEO Dinamo - ACS Poli 2-1 » "Cîinii" pe podium, la egalitate cu Steaua și ASA

Foto: Cristi Preda +10   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 20:12

Dinamo a învins ACS Poli într-un meci din etapa a patra, scor 2-1, după o primă repriză în care s-au marcat toate golurile.

Vezi meciul în format liveTEXT

DINAMO - ACS POLI 2-1
Au marcat: Cosmin Matei 5', Gnohere 44' / Robert Elek 8'

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Începutul și finalul primei părți au fost mai alerte, în rest, o primă repriză plictisitoare. Scorul a fost deschis de Cosmin Matei, în minutul 5, după ce a transformat un penalty obținut de Lazăr într-un duel cu Luchin.

După opt minute, timișorenii aveau să egaleze prin golul lui Elek. Zicu a creat faza, i-a pasat lui Hernandez, acesta a șutat și Cerniauskas a respins în față, iar Elek oportunist înscris.

Finalul primei părți i-a trimis pe "cîini" la cabine în avantaj, după golul "bizonului" Gnohere, care a profitat de o ieșire hazardată a portarului Pap și a marcat.

După această etapă, Dinamo a urcat pe locul 3, cu 8 puncte la egalitate cu Steaua și ASA, în timp ce timișorenii sînt pe poziția a noua, cu 3 puncte.

Echipe de start:

Dinamo: Cerniauskas – Feussi, A. Marc, Mevlja, S. Filip – Vojnovic (cpt) (Nedelcearu 62'), Starokin (Fai Collins 46') – Gavrilă, C. Matei, V. Lazăr (D. Rotariu 73')– Gnohere
Rezerve: Abraham – P. Petre, I. Șerban, Tîrcoveanu
Antrenor: Mircea Rednic

ACS Poli: Ed. Pap – Belu Iordache, Luchin, Scutaru (cpt) (Sarmov 69'), D. Popescu – Curtean, Llorente, Melinte, Zicu – Hernandez (D. Goga 69'), Elek (Rufino 62')
Rezerve: Kirschstein – Artean, Bărbuț, Ov. Popescu
Antrenor: Dan Alexa

3.927
a fost cifra oficială de spectatori aflați la acest meci

Arbitru: Marius Avram (București)
Asistent 1: Octavian Șovre (Oradea)
Asistent 2: Mircea Grigoriu (București)
Rezervă: Iulian Călin (Ștefănești)
Observator LPF : Viorel Anghelinei (Galați)
Observator CCA: Cristian Nica (Ploiești)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (559)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 August 2015, 08:38

Noi, cei trei cavaleri ai Apocalipsei, - Mircea, Hortensiu și Tomuș - am închegat un Consiliu de analiză a arbitrajelor , doar-doar om pune bețe-n roate echipelor bucureștene, aduse nemeritat pe podiumul campionatului. Vom reveni când pe podium vor fi cei ce merită - Recaș, Botoșani, Giurgiu, Târgu Mureș și Cluj. Exact de Consiliul ăsta mai era nevoie, că altfel treaba merge ceas în fotbalul nostru.

749942881781235
Mircea Hortensiu Tomus  •  04 August 2015, 08:10

Noi am închegat un Consiliu de analiză a arbitrajelor din campionatul României, activitatea lor pe terenurile de fotbal,organism independent și nesupus nici unor constrângeri, prin care dorim să contribuim la desecarea fotbalului românesc de o anumită corupție pe care o constatăm zi de zi. O să ne ocupăm de deciziile FRF și a organismelor, legalitatea și realitatea lor, de modul în care sunt delegați arbitrii și de aportul lor la meciurile arbitrate. Cei doi arbitri delegați la meciul Stelei și Dinamo au prestat defectuos facilitând echipelor bucureștene câștigarea meciurilor printr-o prestație ce a favorizat evident aceste echipe, aducându-le nemeritat pe podiumul campionatului. Deocamdată atât.Vom reveni.

travka
travka  •  04 August 2015, 07:49
Postat de zidane92 pe 04 August 2015, 07:07

prima etapa dinamo 1 punct steaua 1 punct etapa 2 dinamo 4puncte steaua 4 puncte etapa 3 dinamo 5p steaua 5p etapa 4 dinamo 8p steaua 8p .deja 4 etape bai matematica facuta la ff ***!

cred ca voiai sa zici dinamo si Steaua 2 pt ca noi am jucat cu echipa a doua momentan :))

Vezi toate comentariile (559)
Comentează