FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - POLI IAȘI 2-2

VIDEO » Juventus și Poli Iași au oprit fotbalul în prima repriză! Cele două au remizat, scor 2-2

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 septembrie 2017 17:16

Juventus București și Poli Iași au remizat în cea de-a 9-a etapă din Liga 1, scor 2-2, rezultat stabilit încă din prima repriză.

Trupa din Colentina a deschis scorul încă din minutul 3 prin georgianul Dzalamidze, care a driblat doi adversari în careu și a trimis în poartă.

Platini a egalat pentru moldoveni în minutul 18, după un șut deviat în propria poartă de Benga. Arbitrul a trecut în caseta meciului că Benga a fost autorul autogolului. Andrei Cristea și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 27, când a profitat de mai multe erori în apărarea adversă.

Simon Măzărache a stabilit scorul final în minutul 33, cu o lovitură de cap superbă.

CLASAMENT:

clasament

Vezi meciul liveTEXT

LIVE: JUVENTUS - POLI IAȘI 2-2 VIDEO
Au marcat: Dzalamidze 3, Măzărache 32 / Benga 19, Cristea 27

Echipele de start:

Juventus București: Relu Stoian - George Călințaru, Walace da Silva, Alexandru Benga, Florin Ștefan - Mădălin Mihaescu, Valentin Bărbulescu (cp) - Alexandru Zaharia, Nika Dzalamidze, Marian Stoenac - Simon Măzărache.
Rezerve: Drăghia, Băjenaru, Țâră, Morariu, Cazan, C. Petre, Neacșu
Antrenor: Marin Marbu.

CSM Poli Iași: Alexei Koselev - Danu Spătaru, Cosmin Frăsinescu, Ionuț Cioinac, Andrei Sin - Kamer Qaka, Marius Chelaru - Almada Soares "Platini", Kizito Luwaga, Jo Santos Oliveira - Andrei Cristea (cp).
Rezerve: Kelava, Vremea, Panțâru, Zaharia, Moisi, P. Mendes, Ștefănescu
Antrenor: Flavius Stoican.

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  09 Septembrie 2017, 19:15
Postat de Daniel Zaharia pe 09 Septembrie 2017, 18:34

Meciul nu e urat,dar fara spectatori ai senzatia ca e un amical. A fost pedepsita de LPF echipa gazda sa joace fara spectatori etapa asta ? Daca nu ,Juventus sa se mute la Buzau sau in alta parte unde oamenii vor sa vada fotbal de liga 1.

Nu cetațene, echipa gazdă este a miticilor si ei sunt satui de fotbal, nu se misca sa vada liga cucuruz pe live, miticii e bine sa traisca pă barba lor si sa producă bani dă pă prosti... nu are ei timp de mocirla de fotbal supervizată dă baiatu ala de la partid, Burlan, sau cum il cheamă...

933706230039596
Daniel Zaharia  •  09 Septembrie 2017, 18:34

Meciul nu e urat,dar fara spectatori ai senzatia ca e un amical. A fost pedepsita de LPF echipa gazda sa joace fara spectatori etapa asta ? Daca nu ,Juventus sa se mute la Buzau sau in alta parte unde oamenii vor sa vada fotbal de liga 1.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează