FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CONCORDIA CHIAJNA 2-1

FOTO+VIDEO FC Botoșani - Concordia Chiajna 2-1 // Ilfovenii, fără victorie în acest sezon » Botoșani revine pe podium

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor +9   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 16:44

FC Botoșani a câștigat disputa de pe teren propriu contra Concordiei Chiajna, scor 2-1, deși trupa antrenată de Costel Enache a evoluat pentru aproximativ un sfert de oră în inferioritate numerică.

Ilfovenii au deschis scorul după 27 de minute de joc, când Batin a profitat de o neînțelegere în apărarea gazdelor și l-a învins pe Cobrea cu un șut din interiorul careului.

În partea secundă, Botoșaniul a avut nevoie de doar două minute pentru a întoarce rezultatul. Buș a egalat în minutul 53, cu un șut de la marginea careului mic, după o pătrundere excelentă a lui Moruțan pe partea dreaptă, iar Mihai Roman a adus gazdele în avantaj două minute mai târziu, după ce a marcat din poziție de unu la unu cu Bălgrădean.

FC Botoșani a rămas în 10 oameni în minutul 78, când Olimpiu Moruțan a văzut al doilea cartonaș galben în urma unei simulări.

Chiajna a presat pe final, când Cristescu a cerut și un penalty pentru o intervenție a lui Cobrea, dar fără a influența tabela de marcaj.

Echipa antrenată de Vasile Miriuță rămâne fără victorie în acest sezon din Liga 1, în timp ce Botoșani revine pe podium, pe locul secund, cu un punct peste CS U Craiova și FCSB și la trei în spatele lui CFR Cluj.

5 înfrângeri a suferit Chiajna, toate la un gol diferență

 

liveTEXT/VIDEO » FC Botoșani - Concordia Chiajna 2-1
A marcat: M. Roman '55, Buș '53/Batin '27
*Moruțan a fost eliminat în minutul 78

Echipele de start:

FC Botoșani: Cobrea - Ungurușan, Burcă, Miron, Mușat - Tincu, Bordeianu - Roman, Moruțan, L. Buș - D. Popa
Rezerve: Ed. Pap, Plămadă, Kuku, Ciaccheri, Chitoșcă, Serediuc
Antrenor: Costel Enache

Concordia Chiajna: Bălgrădean - Feussi, Tipurici, Zeba, Bucurică - Albu, Babici - Kortzorg, M. Cristescu, Fota - Batin
Rezerve: Drăghia, Pena, Răducanu, Deaconu, Spehar, Grădinaru
Antrenor: Vasile Miriuță

Arbitru: Călin Iulian (Argeş) / Asistent 1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) / Asistent 2: Stroe Gabriel Sabin (Argeş) / Rezervă: Popa Cătălin (Argeş) / Observator: Boca Sorin (Iaşi)

 
 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
166519390404871
Cristian Gherasim  •  22 August 2017, 08:47

Arbitrajul de ieri de la Botosani a fost strigator la cer.Rar mi-a fost dat sa vad o echipa arbitrata acasa intr-o asemenea maniera.Sa auzi din tribuna cum ii trosneste piciorul lui Roman in careu,apoi tot in fata ta sa vezi cum Morutan e faultat clar si tu sa-l elimini pentru simulare ...parca ne-aducem aminte de vremea lui Ceasca,cand Scornicesti trebuia sa castige .Uitandu-ma si la ce penalty a primit Dinamo incep sa retraiesc acea perioada.

749913671784643
Razvan Marcel  •  22 August 2017, 02:48

Anca Toma,daca ai zi si de ce trebuie exclusi din fotbal,ar fii bn.Dar cred ca tu trebuie sa nu ai ce comenta

116530435479785
Anca Toma  •  21 August 2017, 23:14

D-le Razvan Maricel arbitrii n-au valoare e clar .Prin prestatiile lor lamentabile decid cine retrogradeaza si cine promoveaza.Astia de la Botosani trebuie exclusi din fotbal.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează