FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 3-1

VIDEO » FC Botoșani întoarce după un start slab și câștigă spectaculos în fața lui CFR Cluj » Goluri superbe reușite de moldoveni

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 17:00

FC Botoșani a câștigat meciul de pe teren propriu din etapa a doua cu CFR Cluj, scor 3-1, după ce ardelenii au deschis scorul în minutul 20.

Vezi meciul liveTEXT

FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 3-1 (VIDEO)
Au marcat:
Matulevicius 40, Fulop 48, Mușat 80 / Jakolis 20

Trupa lui Vasile Miriuță a deschis scorul în minutul 20 prin Jakolis, care a scăpat de Plămadă și a rămas singur cu portarul, reușind să-l execute. Moldovenii au cerut henț, însă mingea a fost atinsă de Plămadă, arbitrul Adrian Comănescu fiind cel care a văzut foarte bine faza. (DETALII)

 Moldovenii au egalat cu cinci minute înainte de finalul primei părți prin Matulevicius, care a trimis cu capul din interiorul careului.

Golul doi al lui FC Botoșani a venit în minutul 48, când Fulop a executat perfect o lovitură liberă de la 16 metri. Scorul final a fost stabilit de Mușat, care a luat o acțiune personală pe partea stângă și a trimis cu piciorul stâng la colțul lung, direct la încheietura barelor.

Pentru formația lui Grozavu acesta a fost primul meci din acest sezon, după ce în prima etapă n-a jucat pentru că nu se luase o decizie în ceea ce privește soarta Rapidului.

Echipele de start:

Botoșani: Iliev - Dimitrov, Plămadă, Miron, Mușat - Bordeianu, Vașvari, Fulop - Hergheligiu, Matulevicius, Astafei
Rezerve: Albuț, Patache, Roman, Ichim, Popovici, Greu, Fulop

CFR Cluj: Marc - Tiago Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora - Petrucci, Ruiz - Jakolis, C. Lopez, Păun - Bud
Rezerve: Mincă, Peteleu, Nouvier, Vereș, Negruț, Bruno, Horj

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
mircea_cjn
mircea_cjn  •  31 Iulie 2016, 08:00

Ardeleni, moldoveni... Mai oameni, dar cand joaca echipele din Bucale si cele din satele din jur, de ce nu folositi la fel, apelativul regiunii? Ai din sud ce sunt? Olteni sunt aia de pe la Craiova, dar restul? Ce sunt ? valahi? mitici? ca doar n-o fi chiar toti ***, pardon romi, nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wertusi
wertusi  •  31 Iulie 2016, 00:47

atentie a intrat unul de al lui Gheorghe , vorbeste de blaturi singur este de la FCSB ei sunt experti in astfel de jocuri .

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Iulie 2016, 23:15
Postat de Razvan Marcel pe 30 Iulie 2016, 20:18

Trebuia sa fie scoru'mai mare,au ratat din toate pozitiile,dar e bun,conteaza jocu'.

Lasa chestiile astea.Timisoara de-abia joaca si a fost invinsa la limita de Dinamo!Nici un joc nu seamana cu altul.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează