FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - OŢELUL

VIDEO Oţelul cîştigă spectaculos la Mediaş şi iese din zona retrogradării!

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 aprilie 2014 20:52

În această seară, de la 19:00, a fost programată prima partidă a etapei a 28-a din Liga 1 dintre Gaz Metan şi Oţelul. Gălăţenii au cîştigat spectaculos în deplasarea de la Mediaş, scor 2-0, şi au urcat pe locul 12, peste ACS Poli, U Cluj şi Săgeata.

Oţelul a început partida pe loc retrogradabil, însă golurile lui Cooper au salvat fosta campioană din Liga 1. Ambele goluri au venit după acţiuni frumoase ale jucătorilor lui Lienen.

VIDEO cu cele mai importante faze

Gaz Metan e pe 10 în clasament după un nou insucces, iar diferenţa pînă la primul loc retrogradabil este în acest moment de doar 4 puncte.

Click pentru liveTEXT

Echipele de start:

Gaz Metan: Pleşca - Trtovac, Mach, Frăsinescu, Zaharia - Tahar, Todea - Munteanu, Fl. Dan, C. Petre - Bawab
Rezerve: Greab, Muth, R. Avram, Djalo, Llullaku, Robertson, Antic

Oţelul: Goicoechea - Tritz, Sîrghi, Prestia, Mişelăricu - Lovin, Giurgiu - Cooper, Filip, D. Popescu - Astafei
Rezerve: Simaitis, Tudorie, Sipovici, Bocar, Gavrilă, Băjenaru, Milea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
geo21gl
geo21gl  •  19 Aprilie 2014, 20:56
Postat de braveheartro pe 18 Aprilie 2014, 20:33

Blat pe faţă. Gazul n-are probleme, în schimb oţelarii, fără victoria asta sunt în plop. Oare sesizează cineva măgăria? S-a găsit Oţelul unde să bată afară. Bă, mă laşi???

Poate nu te uiti ca in ultimii ani noi am plecat mereu cu cele 3 puncte de la medias.Plus ca daca te uiti bine pe clasament,Brasovul si ma refer la stegari au multe puncte castigate dupa meciul pierdut cu Otelul si de acolo Otelul a plecat cu cele 3 puncte.AMATOR de fotbal ce esti!!

ertyuiop
ertyuiop  •  19 Aprilie 2014, 07:34

are dreptate Lienen, am jucat frumos si am pierdut la Medias am jucat modest si am castigat!

vladutz13
vladutz13  •  19 Aprilie 2014, 01:30
Postat de kossu pe 19 Aprilie 2014, 00:08

Mda... Cum s-ar zice, găzarii au picat la testul Cooper. Dar așa e când o echipă care nu mai are motivație întâlnește alat care are cuțitul la os. Mă miră că toate echipele din subsolul clasamentului sunt, majoritatea dintre ele, neînvinse în ultimele etape. Unele mai au puțin și, în 2-3 etape, anunță că se bat la cupele europene. PS - Și eu zic, ca botizan, că din echipele aflate pe loc retrogradabil, doar FC Brașov merită să salte de acolo, în rest, e bine cum e acum.

Chestia e ca si Gazul intra in lupta pt retrogradare acum, deci motivatie aveau.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează