FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS - CS U CRAIOVA 0-1

VIDEO Juventus București - CS U Craiova 0-1 » Interzis la victorie în Liga 1! Gazdele rămân cu un singur punct după 5 meciuri

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 21:14

Juventus București a pierdut meciul jucat la Ploiești împotriva celor de la CS U Craiova, 0-1, în etapa a cincea a Ligii 1 și rămâne fără victorie în acest sezon. 

După o primă repriză pe care au controlat-o în totalitate, oltenii au deschis scorul cu un minut înainte de pauză, în urma unei greșeali a portarului bucureștenilor. Mitriță a șutat puternic din afara careului, iar Stoian a repins în față, de unde balonul a fost reluat în plasă de Gustavo.

Același Gustavo putea face "dubla" în minutul 52, la un penalty obținut de Burlacu, faultat în careu de Wallace. Mijlocașul brazilian al celor de la CS U a alunecat în momentul șutului, iar execuția sa a trecut mult peste poarta apărată de Stoian.

Cea mai mare șansă a lui Juevntus a venit în minutul 58, când Wallace a scăpat de marcaj la un corner executat de pe partea stângă, dar nu a reușit să reia balonul în poartă, din doar câșiva metri.

Juventus rămâne fără victorie în Liga 1, în timp ce craiovenii sunt în continuare fără înfrângere, iar cu succesul de la Ploiești urcă pe locul 6.

Juventus București - CS U Craiova 0-1
TEXT / VIDEO
A marcat:
Gustavo '45
Tot Gustavo a ratat un penalty în minutul 53

Juventus București: Relu Stoian - Marian Beța, Wallace, Marian Stoenac, Iulian Carabela - Ivan Sesar, Madalin Mihăescu - George Călințaru, Liviu Băjenaru, Florin Cazan - Simon Măzărache 
Rezerve: Mingote, Țâră, Zaharia, Neag, Benga, C. Petre, F. Ștefan
Antrenor: Daniel Oprița

CS U Craiova: Nicolai Calancea - Radoslav Dimitrov, Hrvoje Spahija, Tiago Ferreira, Marius Briceag - Gustavo Vagenin, Hristo Zlatinski, Alexandru Mateiu, Alexandru Mitriță - Andrei Burlacu, Mihai Roman II
Rezerve: Mitrovici, Briceag, Kelici, Mateiu, Rossi, Bărbuț, Barthe
Antrenor: Devis Mangia

Arbitri: Cătălin Popa (central) - Mircea Mihail Grigoriu, Sabin Gabriel Stroe (asistenți) - Florin Andrei (rezervă).

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
tihi
tihi  •  10 August 2017, 12:56

Juventus va ajunge inapoi in liga 3-a !!

tomcat777
tomcat777  •  10 August 2017, 12:29

"Craiova urca pe locul 6". Nu era si inainte pe 6 ?! Ce ziarist ! Gustavo a dat gol dupa pasa lui Roman, nu dupa ce a respins portarul ! Mai e si platit pt prostiile pe care le scrie !

152919061803427
Viorel Dan  •  10 August 2017, 09:41

JUVENTUS,VOLUNTARI,CHIAJANA marire echipe cu care Burleanu "RENASTE"fotbalul din Romania si Botosani va fi noua si GLORIOASA campioana a Romaniei !!! DEMISIA burleanu !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close