FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ACS POLI 5-1

VIDEO Încă o umilință pentru Grigoraș la Poli! » Clujenii au făcut spectacol în Gruia și urcă pe poziția a doua în play-out

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 18:24

CFR Cluj a făcut spectacol și a câștigat fără emoții, scor 5-1, meciul cu ACS Poli Timișoara, în etapa a noua din play-out.

CFR Cluj - ACS Poli 5-1 (VIDEO)
Nouvier '44, Ruiz '51, Bud'66, Beleck'74, Cristian Lopez '90+4/Goga '53
Gomis a fost eliminat în minutul 33

Vezi AICI liveTEXT

La meciul de debut în tricoul timișorenilor, Gomis a avut o intervenție la sacrificiu în minutul 33, la scorul de 0-0, pentru a-l bloca pe Bud, însă a lovit mingea cu mâna în afara cerului și a primit roșu direct.

Clujenii au deschis scorul puțin înainte de finalul primei reprize, prin Nouvier, iar la doar șase minute după pauză, Ruiz a majorat avantajul gazdelor, după ce, în primă fază, Strauss a reușit să-i respingă șutul.

Goga profitat de o eroare în apărarea CFR-ului și a redus diferența doar un minut mai târziu. Clujenii au forțat, iar Larie a trimis un șut în bară în minutul 62.

Bud a marcat din pasa lui Jakolis, iar Beleck a înscris cu o reluare spectaculoasă din careu, la doar două minute de la intrarea pe teren. Cristian Lopez a închis tabela cu un gol marcat la ultima fază a meciului.

Cu această victorie, CFR urcă pe poziția a doua în clasament, la două puncte de liderul CSMS Iași. Grigoraș bifează al doilea rezultat umilitor pe banca lui Poli, după înfrângerea 1-6 la Botoșani.

 Echipele de start:

CFR Cluj: Marc - Tiago Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora - Petrucci, Guterres, Ruiz - Jakolis, Bud, Nouvier
Rezerve: Vâtcă, L. Goian, Coelho, Gomelt, Goncalves, Cristian Lopez, Beleck
Antrenor: Antonio Conceicao

ACS Poli: Gomis - Melinte, Cânu, Scutaru, Popescu - Jenkins, Llorente - Hernandez, Nimely, Goga - Elek
Rezerve: Strauss, Bocșan, Manu Torres, Zicu, Bărbuț, Rajcomar, Pisas
Antrenor: Petre Grigoraș

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
sibelius
sibelius  •  01 Mai 2016, 17:03
Postat de Soos Vilmos pe 01 Mai 2016, 10:18

Desi sunt suporter al lui Poli de peste 50 de ani, de data asta trebuie sa il contrazic pe sakamoto si sa recunosc ca echipa din Cluj a meritat victoria, iar arbitrul a fost impartial.

La toamna veti avea doua echipe in liga a II-a. Daca nu se desfiinteaza Recasul.

sibelius
sibelius  •  01 Mai 2016, 17:01
Postat de sakamoto pe 01 Mai 2016, 05:33

*** arbitru a suflat intr-un singur sens:contra timisorenilor. De ce a eliminat portarul, un cartonas galben nu era suficient? A vrut ***, sa rupa meciul si a reusit. Decit Timisoara in Liga Ororilor, mai bine satele din jurul bucurestilor. Fara stadion, fara spectatori, fara juniori-la Timisoara este o frumoasa traditie fotbalul juvenil-voluntarii si chiajna, vor juca in Liga Ororilor, de unde Timisoara ***!

Cati spectatori are Recasul la meciuri? O echipa fara bani, fara spectatori, fara jucatori. Si daca ajung la baraj(printr-o minune) nu o sa poata alinia 11 jucatori pentru ca le expira contractele in 31 mai. Eliminarea noului papagal din poarta Recasului a fost corecta.

983732924972315
Soos Vilmos  •  01 Mai 2016, 10:18

Desi sunt suporter al lui Poli de peste 50 de ani, de data asta trebuie sa il contrazic pe sakamoto si sa recunosc ca echipa din Cluj a meritat victoria, iar arbitrul a fost impartial.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close