FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 1-0

VIDEO și FOTO Trei puncte pentru play-off » Astra obține victoria care ar putea face diferența în lupta cu Dinamo, 1-0

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +15   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 21:54

Astra s-a impus pe teren propriu în fața Viitorului, scor 1-0, și a depășit Dinamo în clasament, urcând pe loc de play-off. A fost prima înfrângere pentru elevii lui Gheorghe Hagi după mai bine de trei luni.

VIDEO »  Astra - Viitorul 1-0
A marcat: Teixeira '58
Click AICI pentru liveTEXT!

Cele două formații au început meciul fără câțiva jucători de bază, înaintea duelurilor din cupele europene de săptămâna viitoare.

Cele mai importante ocazii ale primei reprize au fost bifate de Budescu și Morar, care au pus în pericol porțile adverse la două faze fixe, însă la pauză tabela a rămas neschimbată.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Teixeira, după aproximativ o oră de joc, grație unei pase a lui Budescu.

Astra urcă astfel pe locul 6, care asigură prezența în play-off, la trei puncte peste Dinamo, care va juca mâine pe teren propriu contra lui FC Botoșani. Viitorul rămâne lider și are în continuare un avans de trei puncte față de principala sa urmăritoare, Steaua.

Șumudică a menajat o serie de titulari, printre care Geraldo, Lovin și Takayuki, în timp ce Hagi l-a lăsat pe bancă pe Florinel Coman, înaintea meciului pe care Viitorul U19 îl va disputa în UEFA Youth League contra lui Porto.

Echipele de start:

Astra: Silviu Lung jr. - Belu, Oros, Fabricio, J. Morais - Boubacar, Săpunaru - Al. Ioniță II, Budescu, Teixeira - D. Niculae
Rezerve: Ivanov, Lovin, D. Florea, Pițian, Takayuki, Nicoară, Buș
Antrenor: Marius Șumudică

Viitorul: Râmniceanu - Benzar, Țâru, Boli, Cr. Ganea - Purece, Nedelcu, Roșu - Iancu, Morar, Chițu
Rezerve: Buzbuchi, Vâna, Fl. Coman, Dumitrescu, Hodorogea, Casap, Mladen
Antrenor: Gheorghe Hagi

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (205)
zidane92
zidane92  •  19 Februarie 2017, 21:26
Postat de juliusmad pe 19 Februarie 2017, 21:23

de ce ar face Steaua egal la medias??

1) da punctul care salveaza mediasul de la play-out si le face un sezon deja realizat din martie in schimbul a 6p lejer obtinute in play-off 2) steaua se salveaza de un adversar dinamo care i-a furat titlul in 2016. in cele 4 jocuri cu astra dinamo a pierdut 3, din care alea din play-off cu "cantec" si a facut un egal deci astra a luat 10p cu noi in schimb cu steaua am facut 3 egaluri si o victorie deci 3p steaua cu noi, ia vedeti ce diferenta a fost la titlu intre cele 2? Dinamo in play-off plecand la 8-9p de titlu in 2-3 etape nu va mai avea nicio sansa la locul 1 si va juca doar cu steaua sa o incurce, cu craiova sau adversarele stelei nu se va mai motiva!

roja_azul76
roja_azul76  •  19 Februarie 2017, 23:20
Postat de iosif_vs pe 19 Februarie 2017, 23:02

E moderatorul de weekend, maine revina ala normal

Îl asteptam cu drag si mai putina "atentie".

zidane92
zidane92  •  19 Februarie 2017, 23:04
Postat de sandra_tandra pe 19 Februarie 2017, 22:50

nu mai conteaza play-off sau out se inchide pravalia din vara falitul renunta la echipa desfintarea sau jucam la amatori ca steaua

we love you sandra :)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (205)
Comentează