FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - ASA TG. MUREŞ 2-0

VIDEO Petrolul rămîne la 6 puncte de Steaua după victoria cu ASA Tg. Mureş, scor 2-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 22:24

Petrolul a învins cu 2-0 ASA Tg. Mureş şi a acumulat 31 de punctedupă primele 15 etape în Liga 1, fiind la un punct în spatele ocupantei locului doi, CFR Cluj, şi la 6 de liderul Steaua.

"Găzarii" au deschis scorul în minutul 16 după o serie de pase, ultima fiind dată cu călcîiul de Tamuz pînă la Juan Albin, care a şi marcat.

Cinci minute mai tîrziu, Geraldo Alves a profitat de o ieşire greşită pe centrare a lui Stăncioiu şi a înscris cu capul din 6 metri, reuşind să stabilească scorul final, 2-0. Astfel, Cristi Pustai a suferit prima înfrîngere de la numirea sa în funcţia de antrenor la Tg. Mureş.

Ultimul minut de joc a adus şi cel de-al doilea cartonaş galben pentru Bejan, care a fost trimis la cabine pentru un fault în apropierea propriului careu.

Vezi desfăşurarea liveTEXT a partidei!

Vezi VIDEO cu golul lui Albin
Vezi VIDEO cu golul lui Alves

Petrolul: Pecanha - Satli, Geraldo, Ipsa, Alcenat - Filip, De Lucas - Teixeira, Albin, N'Koy - Tamuz
Rezerve: Bolboaşă, Beţa, Peteleu, Mareş, Mustivar, Pastorini, Nepomuceno

ASA: Stăncioiu - Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi - Mureşan, Gorobsov - Hora, Goga, Bumba - Axente
Rezerve: Viciu, Martins, Balaur, Zicu, Velayos, Henrique, Voiculeţ

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (82)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 23:25
Postat de getott pe 23 Noiembrie 2014, 23:11

Asta da performanta si campionat bun: sa nu stii cine retrogradeaza. Toate de la locul 10 in jos ar merita. Campionat bun inseamna sa nu stii cine ia titlul.

destul de corect, ai inteles aproape perfect mesajul.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 23:23
Postat de tazdevil pe 23 Noiembrie 2014, 23:06

Te inseli,e un campionat foarte foarte interesant!!!!!!!Lupta la retrogradare va fi feroce......:D Daca nu e asa,spune-mi de pe acum cele 6 retrogradate.....:P

oricine, aproape oricine de la locul 2 la locul 18. intre ele nu sunt diferente deloc enorme. oricand ,oricare poate fi pe 2 sau pe 14. acum unii au 32 p si sunt pe 2, altii au 26 si sunt pe 4, dar, din cauze multiple, in retur se vor ridica unii, vor cadea altii. deci se reniveleaza. acolo este o viermuiala mizera, pe fondul neputintei financiare, sunt cluburi lovite sistematic din toate partile, si cluburi ceva mai stabile, insa pe nisipuri foarte miscatoare. sunt cluburi care fac eforturi sa iasa la lumina, si cluburi deja intrate in resemnare. de aceea ziceam, viermuiala nu este o competitie ci doar o lupta surda pentru supravietuire. reusesc sau nu, e altceva.

tazdevil
tazdevil  •  23 Noiembrie 2014, 23:20
Postat de unico_biancorossi pe 23 Noiembrie 2014, 23:17

sunt cauze multiple.

In fapt,este o singura cauza,complexa,dar singulara:felul in care e inteles capitalismul in Romania!!!!!De genul hai sa furam repde cat putem,in loc de a construi ceva sa ai viitorul asigurat! CARPE DIEM,BABY!!!!!

Vezi toate comentariile (82)
Comentează
Close