FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PANDURII 1-2

VIDEO Victorie cu emoții » Pandurii s-a impus la Cluj, cu CFR, scor 2-1 și rămîne în spatele liderului Astra

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 17:38

CFR Cluj a controlat meciul cu Pandurii, însă a pierdut al 2-lea meci consecutiv în Liga 1 și a ajuns la 4 partide fără succes.

VEZI LIVETEXT

VEZI VIDEO

Ardelenii au cedat, scor 1-2. Săpunaru a deschis scorul în minutul 12 după un șut superb în minutul 12.

Ioan Hora a dus scorul la 2-0 în minutul 69 și a ajuns la cota 12 în clasamentul golgeterilor.

Jakolis a redus din diferență în minutul 75, iar clujenii puteau egala pînă la final, însă Mingote s-a opus incredibil în două rînduri.

Pandurii a ajuns la 39 de puncte după 20 de etape, cu unul sub Astra Giurgiu. CFR Cluj rămîne cu 22 de puncte, iar șansele la play-off sînt tot mai mici dacă nu își va recupera cele 6 puncte.

Echipele de start:

CFR: Mincă - Lopes, Mureșan, Larie, Camora - Nascimento, Gomelt - Jakolis, Cr. Lopez, Nouvier - Beleck

Rezerve: Coelho, Goian, Păun, Carter, Roșu, Vitor Bruno

Pandurii: Mingote - Pleașcă, Filipetto, Vasco, Momcilovici - Săpunaru, Droppa - Răduț, Nistor, Ciucur - Hora

Rezerve: Stanca, Nicoară, Trifu, Pițian, Grecu, Vasiljevici, Șandru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
foxy
foxy  •  02 Decembrie 2015, 00:13
Postat de blatistu49 pe 01 Decembrie 2015, 23:35

baaaa breee a fost un blast ordinar cfr ul valoric e peste PANDURII pe bune 5 luau

Ba,provocatorule!S-au scumpit tigarile si fumezi ` iarba`?...Nici sa scrii corect nu mai poti, de ofticat ce esti...Deja ai umplut tastatura de spume...`calm down`...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Decembrie 2015, 23:45
Postat de jianu_pandurii pe 01 Decembrie 2015, 23:13

victorie meritata pandurii. Vad aici discutii despre playof. N-as paria ca ASA se duce in playoff.Deocamdata sunt la egalitate cu CSU iar CSU pare mai buna cu toate problemele. SIncer, nu au fata de play-off decat 3 echipe: Astra,Pandurii i Viitorul, restul echipelor sunt de liga a II-a. NU e prea mare diferenta intre steaua si dinamo de exemplu si echipe ca otelul sau rapid sau olimpia satu mare care sunt in liga secunda. Ar trebui sa se tina un turneu in 3, restul sunt echipe care n-au ce cauta in liga I.

am calculat tot, asta fac de zile bune, vrei sa iti spun si punctajele aproximative de play off ?..) amice, retine, inclusiv fcsB e in play off. mai au doar 2 meciuri dificile, chiar maine seara in capitala ungariei de vest.) cum ar zice bunul nostru amic valahian gesepeanu ovaz, si ala din tabara de pionieri si soimi ai patriei albatros, adica satul navodari, via cucuruz, pe poteca (alee, pentru oraseni,) dar vor acumula lejer minim inca 12-14 puncte si ei. viitorul si pandurii sunt deja in play off, fara emotii si RK, probabil 2 si 3. la alegere.) slabe sanse sa ii deranjeze Dinamo, cu vreun apel nocturn.) ASA va avea mai putine puncte decat fcsB, va fi pe locul 6. slabe sanse ca CSU sa ii detroneze, au meciuri grele, inclusiv la... pitesti.) cfr, chiar si cu alea 6p inapoi, a pierdut contactul, mai pierd puncte si in viitor. astra defileaza la greu, face 43 deja, chiar etapa asta. si cotele apelor ... dunarii continua sa creasca, mai ales la giurgiu. judete tari, tati ! giurgiu, arges, constanta, gorj, ce dracu ! ..) daca bucurestiul sta si se uita, daca primariile de sector nu se baga ? asta e ! pai ia sa dea si bucurestenii de sectoare niste banuti la futbol, cam ce bugete crezi mata ca si-ar trage SDR ??? ombre, refuz sa ma gandesc, dar cam cat tot restul lumii la un loc.)

blatistu49
blatistu49  •  01 Decembrie 2015, 23:37

cfr ul pe bune nu are adversar in liga blaturilor

Vezi toate comentariile (24)
Comentează