FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA

FOTO şi VIDEO » CFR - Steaua 0-0. Gazdele nu i-au mai învins pe stelişti din 2005

FOTO: Lorand Varkas +8   FOTO
FOTO: Lorand Varkas

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2013 22:28

CFR Cluj pare într-o revenire de formă după ce Eugen Trică a fost instalat ca antrenor principal. Campioana României en-titre a remizat cu liderul la zi din Liga 1, si cel mai probabil viitoarea campioana a României, Steaua, scor 0-0.

Vezi aici liveTEXT partida!

Vezi aici VIDEO cele mai importante ocazii!

Astfel, Steaua continuă seria invincibilităţii în faţa clujenilor, care nu i-au mai bătut pe bucureşteni din 2005. De atunci au trecut 15 meciuri, 6 victorii ale Stelei şi 9 remize.

Roş-albaştrii pot deveni campioni etapa viitoare dacă vor cîştiga pe teren propriu în faţa celor de la Pandurii, iar Petrolul pierde la Severin.

În urma acestui rezultat, Steaua acumulează 66 de puncte, cu 14 peste Petrolul, în timp ce clujenii fac 40 de puncte şi rămîn pe poziţia a 8-a, cu 6 etape rămase din Liga 1.

Echipe de start:

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - Maftei, Muniru - Hora, Rui Pedro, Deac - Maah

Rezerve: Stăncioiu, I. Rada, Sepsi, Vass, Diogo Valente, Weldon, Bjelanovici

Steaua Tătăruşanu - Rîpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Gardoş, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Rusescu

Rezerve: Cojocaru, L. Filip, Prepeliţă, Georgievski, Tatu, G. Iancu, Nikolici

 

 

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (715)
cfrclujole
cfrclujole  •  01 Mai 2013, 21:21

Everybody loves CFR 1907 Cluj !

haideusicfr
haideusicfr  •  29 Aprilie 2013, 08:36

Acuma ,parca favorita era Steaua/////n=a castigat ba mai mult un pic a fost si lua bataie (apropo unde a fost conditia fizica excelenta de care se vorbea !!!!??) la final ,iar titlul gsp=istilor este cum ca CFR n=a castigat bla=bla =bla.... Va pare rau ? Cate titluri a castigat CFR si cate Steaua in ultimii 10 ani ?

daveroirl
daveroirl  •  29 Aprilie 2013, 02:00
Postat de maresal24 pe 29 Aprilie 2013, 01:57

hai sa-ti zic ,stelistii au fost in proteste o parte din ei 4 ani cu ciobanul ,cainii nu au trecut prin razboi civil ca stelistii si tot se bateaua intre ei de la bishtari,si acum dupa ce s-a intors suporterii o parte langa echipa ,ca ba suntem de rezultat sau ba ne-am inmultit

raman la parerea mea ,cand ai 99 la stadion sau cel mult 300 inseamna ca echipa are suporteri de rezultat ,restul e can can !

Vezi toate comentariile (715)
Comentează