FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - CFR CLUJ 1-2

VIDEO Concordia Chiajna - CFR Cluj 1-2 » Clujenii urcă pe locul 4 în clasament! Ar fi fost la un punct de Steaua dacă nu era depunctată

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 22:32

CFR Cluj a câștigat partida cu Concordia Chiajna din deplasare, scor 2-1, în ciuda faptului că ilfovenii au condus cu 1-0. 

TEXT / VIDEO

Neluț Roșu a deschis scorul din penalty, în minutul 34. Avantajul Chiajnei a durat doar 4 minute, Cristi Bud marcând pentru oaspeți.

Omrani a intrat pe teren în minutul 59, iar în minutul 71 a marcat din pasa lui Camora și a adus succesul echipei sale.

CFR Cluj a urcat pe locul 4, cu 20 de puncte, iar dacă n-ar fi fost depunctată ar fi fost la doar un punct de Steaua. Concordia este abia pe 11, cu 13 puncte.

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Drăghia - Melinte, Albu, Tincu, Bucurică - Bărboianu, Costin - Grădinaru, Roșu, Serediuc - Pena

Rezerve: Voicu, Constantinescu, Asanache, Cristea, Buleică, Mamele, Feussi

CFR: Marc - Peteleu, Larie, Horj, Camora - Rus, Nascimento - Tiago Lopes, Juan Carlos Ruiz, Nouvier - Bud

Rezerve: Mincă, Mureșan, Chiriță, Negruț, Gomelt, Păun, Omrani

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
948327571867742
Molnar Attila  •  29 Octombrie 2016, 11:47

Pacat ca cei din capitala, frf.liga profesionala, SI NU NUMAI NU AIU RESPECTA pentru echipele ca ASA, POLI, CFR .Cred ca se face cu buna stinta.Ar trebui sa spuna la inceput, cine e canpioana, cine pleaca din liga, si sa nu faca bascalie din sport.

hermesvenus
hermesvenus  •  29 Octombrie 2016, 08:56

Vad ca nimeni nu spune nimic despre penalty-ul Concordiei care nu a fost sau despre golul perfect valabil a lui Bud,anulat pentru ofsaid. Noroc ca CFR a castigat fara probleme !

satyricon
satyricon  •  29 Octombrie 2016, 06:35

Ce tot o dati cu clasamente "daca nu ar fi fost depunctata"? Ca si cum i s-a facut chefereului o mare nedreptate! De ce fost depunctata? Pentru neplata datoriilor. Deci din vina lor. Numai la noi se poate asa ceva, nu platesti, dar campionatul urmator esti bine mersi, jucatori noi, nici ustutoi n-ai mancat nici gura nu-ti miroase!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează