FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 2-1

VIDEO + FOTO Dinamo bate CS U Craiova, 2-1 și face un pas uriaș spre play-off! "Câinii" stau acum la mâna Stelei

Foto: Raed Krishan +46   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 22:24

Dinamo a făcut un pas mare către play-off după ce a învins CS U Craiova pe teren propriu, scor 2-1.

VEZI LIVETEXT AICI! / VIDEO

"Câinii" lui Cosmin Contra aveau 2-0 după doar 14 minute. Adam Nemec a deschis scorul în minutul 5, iar după doar 9 minute slovacul a făcut "dubla".

După un start mai bun, Dinamo a cedat inițiativa și jocul a fost controlat de olteni, care au marcat însă abia în ultimele 20 de minute.

Gustavo a obținut un penalty în minutul 73, pe care Andrei Ivan l-a ratat. Penedo a respins șutul acestuia, însă același Gustavo a fost atent și a înscris.

Până la urmă, Dinamo a rezistat și a obținut 3 puncte mari. A urcat pe locul 5, cu 38 de puncte, însă nu e sigură de play-off încă.

Este la egalitate cu Gaz Metan, care are un meci mai puțin, și are un punct peste CFR, care are și ea un meci în minus. De asemenea, Astra are 35 de puncte, dar giurgiuvenii au două meciuri mai puțin.

Pentru Dinamo urmează jocul cu Pandurii, partidă în care Hanca va fi suspendat. Oltenii vor juca în ultima etapă din sezonul regulat cu Gaz Metan Mediaș.

Dinamoviștii depind deocamdată de meciul Stelei cu Gaz Metan. În cazul în care medieșenii vor învinge vicecampioana, șansele lui Dinamo la play-off se micșorează foarte mult.

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip – Busuladzic, Nistor – Hanca, Palici (cpt), Bumba – Nemec 
Antrenor: Cosmin Contra
Rezerve: I. Popescu – Bawab, D. Popa, Oliva, Mahlangu, Dudea, Marici

CS U Craiova: Mingote – Briceag, Popov, Kelic, Bucurică – Mateiu, Zlatinski, Băluță – Bancu, Măzărache, A. Ivan (cpt)
Antrenor: Gheorghe Mulțescu
Rezerve: Calancea – Barthe, Gustavo, Nuno Rocha, Fajic, Madson, M. Manea

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei) / Asistent 1: Ovidiu Artene (Vaslui) / Asistent 2: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) / Rezervă: Robert Dumitru (Sf. Gheorghe) / Observator LPF: Iulius Nemțeanu (Ilfov) / 
Observator CCA: Marian Dorobanțu (Buzău)

Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO. Partida este transmisă în direct la TV Digi Sport, Dolce Sport, Look TV.

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (317)
138672209828437
Gelu Oanca  •  26 Februarie 2017, 09:13

Ce jurnalisti de doi bani, de unde stiti ca Dinamo sta la mana Stelei, in primul rand Steaua nu mai este in prima liga. Si de unde stiti ca CFR castiga la Iasi si cu Viitorul acasa , si mai este Astra trebuie sa castige la Chiajna si mai au la Iasi.Santeti siguri ca CFR si Astra castiga?.

zecs93
zecs93  •  26 Februarie 2017, 04:38

bravo contra, cred ca prima repriza din acest meci a fost cea mai buna a sezonului asta, am dominat craiova cap-coada, bravo, acum sa-i mai aud pe aia cu limba pro-andone, ce mai ziceti ma ?? ia vedeti ca e accelasi lot pe care la avut si senilu ala de andone, doar ca diferenta este ca Cosmin Contra e antrenor ,iar andone nu, cu andone jucam pasa la portar, cu contra mai si facem faze de poarta !!!

zecs93
zecs93  •  26 Februarie 2017, 03:22

Bun meci, am fost pe stadion, asa trebuie jucat cu orice adversar, ca in prima repriza, in a 2 repriza am fost iara intr-o panta inghetata, facem o rerpiza buna si pe a 2 o pierdem din frau, dar pana una alta, felicitari echipei si lui cosmin contra, se vede baa astea pro-andone ca avem si noi insfarsit un antrenor adevarat, vedeti dragilor schimbari ?? e accelasi lot, Contra ii face sa joace, cu Andone jucam pase la portar si bagam autobuzu cu tot cu tayson in poarta !!! Un meci reusit,oricum rar mi-a fost sa vad la doar cativa metri de fata mea ocazia aia cu 3 bari una dupa alta, acolo am avut noroc, cat despre penaltyu craiovenilor, ala nu se dadea niciodata, in schimb, daca la aia s-a dat, si Dinamo a avut un penalty mult mai clar in prima repriza dar istvan kovacs a arbitrat din nou cu tenta jeggoasa, a fluierat orice cadere a craiovei, iar Dinamo cand era faultata pe bune, lasa jocu sa continue !!! Incredibil, noroc ca am castigat pana la urma ca iara era un meci decis in proportie de 85 la suta de arbitraj !!! Insfarsit Dinamo joaca !!!

Vezi toate comentariile (317)
Comentează