FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - ASA TÂRGU MUREȘ 3-1

VIDEO » Timișoara e la mâna ei! » Bănățenii au învins fără probleme ASA, 3-1, și pot retrograda Chiajna

Foto: Sport Pictures
Foto: Sport Pictures

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 16:38

ACS Poli a defilat în fața ASA-ului, scor 3-1, echipă deja retrogradată, iar în acest moment are șanse să nu pice în L2

"Dubla" lui Alexandru Popovici și golul lui Mailat i-au adus liniște lui Ionuț Popa, cel puțin pentru o săptămână! După disputarea celor 13 etape din play-out-ul Ligii 1, timișorenii au cele mai mari șanse să joace și-n sezonul viitor în prima ligă.

Gazeta vă prezintă calculele menținerii în primul eșalon.

1. Poli prinde cel puțin barajul, dacă Chiajna pierde meciul de luni cu FC Botoșani! Ilfovenii vor deveni automat a doua echipă care retrogradează matematic, după ASA Tg. Mureș.

2. Poli se salvează sau prinde barajul, dacă face la fel de multe puncte ca și Chiajna în ultimele două runde. Timișorenii au intrat în play-off cu punctaj par după sezonul regulat, având astfel un avantaj în dauna Concordiei.

3. Poli se salvează fără să joace meci de baraj, dacă Pandurii pierde în ultima etapă cu FC Botoșani, Chiajna nu scoate mai mult de 4 puncte, iar echipa lui Ionuț Popa ia un punct în duelul de la Mediaș.

4. Poli se salvează fără meci de baraj, dacă va câștiga în ultima etapă la Mediaș, iar Pandurii nu fac mai mult de un egal în partida cu FC Botoșani.

5. Poli se salvează fără baraj, dacă la finalul sezonului va fi la egalitate de puncte cu Chiajna și Pandurii, pentru că e singura echipă din cele trei care n-a beneficiat de rotunjire în momentul intrării în play-out.

ACS POLI TIMIȘOARA - ASA TÂRGU MUREȘ 3-1 VIDEO / liveTEXT
Au marcat: Popovici '3, '17, Mailat '59 / Nicoliță 65

CLASAMENT PLAY-OUT

clasament

Echipele de start:

ACS Poli: Curileac - Străuț, Bocșan, Cînu, Neagu - Artean - Bărbuț, Soljici, Fucek, Doman - Popovici
Rezerve: Smaranda, Croitoru, Șeroni, Drăghici, Ignea, Mailat, Bîrnoi

ASA: Bolboașă - Velayos, Tudose, Chertes, Mendy - Candrea, Petra - Nicoliță, Petriș, Schieb - Stoica
Rezerve: Pap, Bucur, Balgiu, Ferfelea, Dulap, Iliescu

720 de minute au trecut de la ultimul gol în Liga 1 al lui ASA, un record negativ pentru sezonul curent

300 de meciuri
în Liga 1 a bifat astăzi Croitoru

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
751049255028841
Marius Ghenghiu  •  29 Mai 2017, 14:02

parerea mea e ca Poli putea scoate si mai mult din acest campionat. la terminarea sezonului regulat mai puteau pune 4,5 puncte in plus. la fel si in play-out mai puteau pune 3,4 puncte. au jucat la siguranta mai multe meciuri ( la a nu pierde) si in unele partide au scapat victoria printre degete. in sf, e de admirat parcursul lui Poli si de laudat, dar mai puteau pune cateva puncte in plus ;) si acum erau gata salvati ! :)

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Mai 2017, 12:38

timisoara nu merita aceasta echipa in liga 1! sa intre poli, ori ripensia la anul! la medias ia puncte doar cine plateste, deci greu pentru acs... condescu se poate intelege cu ifrim. chiajna este pa!

chris_bu67
chris_bu67  •  29 Mai 2017, 09:05
Postat de ray51 pe 29 Mai 2017, 08:40

Timisoara merita echipa in Liga I. Pentru ca in acest an competitional sub comanda 'batranului sugubat' Popa, echipa Poli a castigat suficiente puncte pornind cu un handicap urias, parerea mea este ca moralmente este echipa care trebuie sa ramana. Prin orice mijloace!

Așa este,Timișoara merită echipă în liga1,dar nu cu numele de Poli,ASUPoli1921este singura care are dreptul de a purta acest nume.Cei care se află acum în prma ligă sunt A.C.S.Recaș.Un gând pentru cei de la Chiajna,bye,bye în B

Vezi toate comentariile (6)
Comentează