FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 2-0

VIDEO și FOTO Harlem Popescu! Steaua o execută pe CFR în final, de două ori în 7 minute, și debutează perfect în play-off

Foto: Alex Nicodim +32   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 11:19

Steaua s-a impus prin golurile lui Harlem Gnohere și Ovidiu Popescu în primul meci din play-off, 2-0 cu CFR Cluj, și urcă pe prima poziție în clasament, la un punct în fața Viitorului, care are un meci mai puțin. Roș-albaștrii nu mai fuseseră lideri din etapa 19. 

VIDEO » Steaua - CFR Cluj 2-0
A marcat: Gnohere '84, Ovidiu Popescu '90+1
Vezi AICI liveTEXT

La doar opt minute după startul meciului, steliștii au cerut penalty la o intervenție a lui Larie asupra lui De Amorim, însă Radu Petrescu a lăsat bine jocul să continue, reluările arătând că nu a fost vorba de vreo infracțiune. 

CFR a ratat o ocazie importantă patru minute mai tâziu, când Omrani l-a driblat pe Momcilovici, dar a șutat în bara transversală de la 11 metri.

În minutul 28, Mincă a respins în corner un șut al lui Boldrin, iar câteva minute mai tâziu Ovidiu Popescu a trimis în bară o lovitură liberă executată de pe partea stângă.

Cei doi antrenori au efectuat câte o modificare la pauză: la Steaua, Florin Tănase i-a luat locul lui Boldrin, iar în tabăra clujenilor Bud a intrat în locul lui Nouvier.

În partea secundă, Păun a ratat prima ocazie mare, când a scăpat singur cu Niță la un contraatac, însă nu a reușit să controleze balonul și i-a oferit șansa goalkeeperului stelist să rețină.

La cealaltă poartă, Florin Tănase a reluat uluitor peste poartă din doar câțiva metri, în urma unei centrări excelente a lui Ovidiu Popescu, de pe partea dreaptă.

Cu doar câteva minute înainte de final, Gnohere a marcat golul de 1-0 pentru roș-albaștri, cu un șut din interiorul careului, după o centrare expediată de Enache de pe partea dreaptă.

Ovidiu Popescu a închis tabela în minutele de prelungire cu o execuție senzațională din lovitură liberă, la vinclul porții apărate de Mincă.

20 de goluri
în 50 de meciuri jucate în Liga 1 are Gnohere

Echipele de start: 

Steaua: Niță - Enache, Bălașa, Tamaș, Momcilovici - Ov. Popescu, Muniru - Jakolis, Boldrin, De Amorim - Alibec
Rezerve: Stăncioiu - Pintilii, Tudorie, Fl. Tănase, Pleașcă, Achim, Gnohere

CFR Cluj: Mincă - Lopes, Larie, Mureșan, Camora - Nascimento, Rus - Deac, Păun, Nouvier - Omrani
Rezerve: T. Marc - Horj, Gomelt, Sorsa, Bud, Sârbu, Peteleu

 
 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (530)
andrei.f
andrei.f  •  13 Martie 2017, 09:13

Iată cine sunt cei mai buni tuşieri români, Păun pleacă dintr-un ofsaid nesemnalizat de un metru, contra Stelei se ridică de două ori steagul greşit. Vai de mama voastră !

baddog2
baddog2  •  13 Martie 2017, 08:11

Atata timp cat nu s-a ridicat fanionul ar fi fost gol valabil.A fost offside clar insa fanionul a ramas jos deci se pune la ocazii mari pentru CFR!

corectu
corectu  •  13 Martie 2017, 07:33

Daca dadea gol Paun,era considerat gol din ofside.Tanase a ratat incredibil.Victorie meritata dupa un joc bun.

Vezi toate comentariile (530)
Comentează