FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 2-0

VIDEO+FOTO Bratu l-a bătut pe Mutu cu copiii! Voluntari se îngroapă, în timp ce o altă echipă s-a salvat matematic de la retrogradare

FOTO: Cristi Preda +8   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 22:41

Dinamo a câștigat partida cu FC Voluntari, scor 2-0, în ciuda faptului că Florin Bratu a aliniat un prim "11" experimental, în care a folosit mai mulți tineri. De rezultat a profitat cel mai mult Sepsi, care și-a asigurat matematic prezența în sezonul viitor al Ligii 1. 

Ilfovenii lui Adrian Mutu au făcut un meci catastrofal, chiar dacă au avut în față o echipă din care au făcut nume precum Muțiu, Corbu, Ricardo Grigore, Liviu Gheorghe, Robert Moldoveanu, iar pe parcurs a intrat și Cristi Vasile, un tânăr de 19 ani aflat la debut.

Dinamo a deschis scorul în minutul 14, când Daniel Popa a pătruns în careu și a tras la colțul lung, fără nicio șansă pentru Mihai Mincă. Înaintea acestui gol ilfovenii au avut cea mai mare ocazie a lor, Marinescu șutând în bară de la 18 metri.

S-a făcut 2-0 cu 15 minute înainte de final, când Ricardo Grigore a reluat cu capul din mijlocul careului, iar experimentatul Mincă a ieșit aiurea și nu a mai putut opri mingea.

Pentru Dinamo e al 5-lea succes la rând în play-out și al 10-lea în 12 etape. "Câinii" au ajuns la 50 de puncte, cu 17 peste Botoșani, care e pe 2. FC Voluntari rămâne pe locul 6, cu doar 25 de puncte și cu mari emoții privind retrogradarea.

Sepsi Sf. Gheorghe profită de eșecul ilfovenilor și se salvează matematic de la retrogradare. 

22 de aniși 11 luni e media de vârstă a celor 14 jucători folosiți de Dinamo azi

clasament

FINAL DINAMO - VOLUNTARI 2-0 (D. POPA 14, R. GRIGORE 76)

VEZI AICI LIVETEXT PARTIDA! / VIDEO AICI!

Mai mulți titulari dinamoviști au fost azi, de la ora 18:00, prezenți în sala Dinamo, pentru a asista la finala campionatului de handbal cu Steaua (DETALII AICI). Ei au părăsit sala înaintea finalului partidei, pentru a ajunge sub comanda lui Bratu la stadionul din "Ștefan cel Mare". 

Trei dintre ei, Penedo, Palici și Mahlangu încep cu Voluntari de pe banca de rezerve. Moldoveanu și Popa sunt titulari. 

Echipele de start:

Dinamo: Muțiu - L. Corbu, M. Popescu, R. Grigore, Olteanu - L. Gheorghe, Dudea, Nistor - Moldoveanu, D. Popa, D. Salomao 

Rezerve: Penedo, Palici, Pesici, Mahlangu, Marici, Longher, Fl. Vasile 

Voluntari: Mincă - Novac, Balaur, Horj, Bucurică - Răuță - Pîrcălabu, Marinescu, C. Lazăr, Căpățână - Ad. Voicu 

Rezerve: Petrariu, Leasă, P. Ivanovici, Cr. Nica, Gîsă, Cazan, Ad. Bălan 

***

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (120)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  24 Mai 2018, 08:28

CA ANTRENOR MUTU ESTE...""MUT""!!!POATE SA IA O CUPA LA ..."TRAS PE NAS""!!!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Mai 2018, 01:18
Postat de valyomanyd pe 23 Mai 2018, 22:57

De ce ai crezut ca e blat ? Stii ca de cand a promovat in Liga 1 Voluntari nu a batut niciodata Dinamo ? Daca nu ma insel, nici macar un egal nu au scos !

pai daca ii batem cu copiii in timp ce sunt detinatorii cupei si supercupei...iti dai seama cand jucam pe bune ca n-aveu nici o sansa :) elementar draga ...

samertx
samertx  •  24 Mai 2018, 00:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce pățiși, metre? :))

Vezi toate comentariile (120)
Comentează