FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAŞI - SEPSI 0-2

VIDEO Sepsi a făcut ce n-au putut Dinamo și FCSB » Covăsnenii câștigă la Iași și reușesc prima victorie în deplasare de la promovarea în Liga 1

FOTO : sportpictures.eu
FOTO : sportpictures.eu

Articol de - Publicat luni, 28 august 2017 16:12

Sepsi a înregistrat prima victorie din istorie "afară" în Liga 1, pe terenul unei formații care se descurcase bine împotriva granzilor.

Neînvinsă în disputele cu FCSB, Dinamo și Astra, din care a strâns 5 puncte, CSM nu a luat în calcul decât victoria în duelul cu o trupă nou-promovată care nu obținuse vreun punct în deplasare în acest sezon. Elanul gazdelor s-a simțit încă din start, când Fejer a trebuit să facă minuni la încercările lui Cristea (6), Jo (8, 15) și Kizito (12) pentru a păstra scorul alb.

După un sfert de oră intens, iureșul gazdelor s-a domolit, iar oaspeții au echilibrat disputa. Mai mult, la prima zvâcnire mai importantă, a celor de la Sepsi, Herea a profitat de neînțelegerea dintre Cioinac și Kelava și a deschis scorul.
Moldovenii au acuzat șocul și și-au pierdut luciditatea.

Astfel, dominarea netă din actul secund, peste 60% posesie și 8-0 la cornere, nu s-a tradus prin crearea vreunei ocazii, existând un singur șut cadrat. Sepsi a profitat: pe final, Herea a făcut "dubla" după o fază excelentă făcută de Papsys!

Drept urmare, Iașiul a pierdut neașteptat un meci pe care l-a avut în mână în start, iar Sepsi se străduiește să convingă că se poate ridica la pretențiile Ligii 1.

CSM Poli Iaşi - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-2
A marcat: Cl. Herea '30, '84

TEXT / VIDEO

Echipele de start

CSM Poli Iaşi: Kelava - Spătaru, Frăsinescu, Cioinac, Sin - Qaka, Chelaru - Platini, Jo Santos, Kizito - A. Cristea
Rezerve: Koșelev, Vremea, C. Ștefănescu, Moisi, Panțâru, P. Mendes, Danale
Antrenor: Flavius Stoican

Sepsi: Fejer - Burlacu, Oros, I. Ursu, C. Grecu - Thiaw, Ghingha - Astafei, Cl. Herea, P. Petre - Hadnagy
Rezerve: B. Miron, Pilibaitis, Papsys, F. Dumbravă, R. Damian, C. Dima, Zsombor Veress
Antrenor: Valentin Suciu

 
 

Clasamentul Ligii 1 la finalul etapei cu numărul 8

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
chris_bu67
chris_bu67  •  30 August 2017, 13:46

Urmează etapa viitoare ca Voluntariul să facă paprikaș cu sepsi la Brașov

1904849899740178
Mos Gerila  •  29 August 2017, 14:18

Dar mai exista stoican la iasi ?inca nu la aruncat la gunoi?

brandremist
brandremist  •  29 August 2017, 10:05

Mi se pare adorabil cum gspiștii încearcă să facă din Iași o echipă mare. :)) Wow i-au bătut pe Dinamo și au făcut egal pe Arena Națională!!! Plus încă un egal cu Astra!!! Ce realizări pe capul lui Stoican! :) CFR i-a bătut fără să se streseze deloc, dar nu-i o echipă mare nu-i așa? În realitate am asistat la un duel între echipele de play out una mai puțin penibilă decât cealaltă. Fotbalul se joacă în altă parte. :)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează