FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CS U CRAIOVA 2-3

FOTO şi VIDEO CS U Craiova se impune pe terenul lui FC Braşov, scor 3-2, după un meci nebun

Foto: Bogdan Bălaș +49   FOTO
Foto: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat vineri, 24 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 16:03

CS U Craiova s-a impus pe terenul lui FC Braşov cu 3-2 într-un meci din etapa a XII-a a Ligii 1, după o partidă deschisă în care ambii tehnicienii se puteau gîndi la victoria echipei lor.

Jocul a început cu două cartonaşe galbene văzute de Tîră, respectiv Diogo Santos, ambii de la jucători ai "stegarilor". În minutul 27, un fan al oltenilor a pătruns pe gazon pentru a continua războiul cu formaţia olteană, pe tricoul său scriind: "CSU nu e Ştiinţa!".

Imediat după incidentul nefericit, Bogdan Vătăjelu a fost cel care a deschis scorul. Fotbalistul oltean a înscris cu un şut de la 25 de metri, care l-a lăsat fără replică pe Iacob, aceasta fiind prima sa reuşită în Liga 1. La ultima fază a primei reprize, Bawab a majorat diferenţa pe tabel a de marcaj cu un lob superb de la marginea suprafeţei de pedeapsă şi a ajuns la 25 de goluri înscrise în primul eşalon fotbalistic din România.

Pauza, sfetnic bun
Imediat cum au ieşit de la cabine, băieţii antrenaţi de Adrian Szabo au avut în cap doar revenirea şi aceasta s-a şi produs. Aflaţi în atac în minutul 72, Liviu Ganea a fost faultat în careul de 16 metri de portarul Cristian Bălgrădean, iar arbitrul a arătat punctul cu var. Cel care şi-a asumat răspunderea executării penalty-ului a fost Constantinescu, omul care a reuşit să şi înscrie. Insistenţele braşovenilor au dat roade şi nouă minute mai tîrziu, cînd Liviu Ganea a profitat de o ieşire greşită a lui Bălgrădean şi a restabilit egalitatea.

Cînd totul părea că se termină, iar cele două formaţii îşi vor împărţi punctele a venit greşeala portarului Iacob, care le-a scos "stegarilor" 3 puncte din buzunar. Cu 7 minute înainte de final, Nuno Rocha a marcat cu latul din 6 metri, după ce goalkeeperul braşovenilor a scăpat balonul din braţe.

Vezi desfăşurarea liveTEXT a partidei
Vezi VIDEO cu golul lui Vătăjelu
Vezi VIDEO cu golul lui Bawab
Vezi VIDEO cu golul lui Constantinescu
Vezi VIDEO cu golul lui Ganea
Vezi VIDEO cu golul lui Rocha

***

Echipele probabile:

FC Braşov: Iacob - Străuţ, Leko, Diogo, Rodriguez da Silva - Constantinescu, Madeira, Munteanu, Aganovic, Grigorie - Ţîră
Rezerve: Marinescu, Vagner, Moraru, Enceanu, Ciocîltău, Cristea, Ganea.

CS U Craiova: Bălgrădean - Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu - Tîrnăcop, Brandan, Madson, Bancu, Nuno Rocha – Bawab
Rezerve: Brac, Velcovici, Mateiu, Curelea, Ferfelea, Pleşan, Avrămia

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (42)
bivumu
bivumu  •  25 Octombrie 2014, 08:44
Postat de jakab pe 25 Octombrie 2014, 08:21

de ce ați pus în clasament pe csu înaintea brașovului, golaverajul lor este mai slab decît al fc-ului? am mai observat că faceți clasamentul după ureche.

La egalitate de puncte departajarea o face meciurile directe.

jakab
jakab  •  25 Octombrie 2014, 08:21

de ce ați pus în clasament pe csu înaintea brașovului, golaverajul lor este mai slab decît al fc-ului? am mai observat că faceți clasamentul după ureche.

echilibrat
echilibrat  •  25 Octombrie 2014, 02:03
Postat de tardelli pe 25 Octombrie 2014, 01:24

E bizar cum gandesti,,,,Dupa gandirea ta nici Steaua nu e a lui Becali nici Dinamo a lui Negoita.Spui ca palmaresul cluburilor e al..``statului``.Care stat?Si in orice colt din lume cand cineva cumpara un club ..palmaresul e si acolo al .``statului`` si ramane la el pana apare cineva ``indreptatit`` sa poarte numele si sa aiba si palmaresul :)

Pai nu e bizar de loc. Citeste protocolul semnat intre Asociatia lui Viorel Paunescu si MApN in 1999 ca eu l-am citit :-) Se scrie clar acolo ca Asociatia Fotbal Club Steaua reprezinta istorica Steaua Bucuresti si ca sigla de la OSIM reprezinta Steaua. Nu exista un asa document la Craiova. Ideea e ca palmaresul apartine celui care a investit bani - ca doar nu se lauda Mititelu cu titlurile Craiovei facute cu investitia statului roman. Iar statul roman a recunoscut prin MApN ca FC Steaua, asociatie privata, chiar are treaba cu istorica Steaua - dar nu exista nici un act de cesionare a palmaresului vreunui interlop craiovean. Asta e viata - iar Badea a speculat aceasta lipsa de acte.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează