FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASA TÂRGU MUREȘ 4-2

VIDEO+FOTO » Thriller la Botoșani! Echipa locală a învins ASA după o revenire spectaculoasă de la 0-2

Foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor) +9   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2016 17:10

FC Botoșani a învins pe teren propriu ASA Târgu Mureș, scor 4-2, după o revenire fantastică a moldovenilor de la scorul de 0-2.

Vezi meciul liveTEXT

FC BOTOȘANI - ASA TÂRGU MUREȘ 4-2 (VIDEO)
Au marcat: Bordeianu 45+3, Golofca 66, Matulevicius 73, 88 / Zicu 19, Matei 40

Târgmureșenii au deschis scorul în minutul 19 prin Zicu, după ce a reușit să se înalțe peste toată apărarea și a trimis cu capul în poartă. Cu cinci minute înainte de pauză, Gabi Matei a marcat și el și se părea că se profilează o surpriză.

În prelungirile primei reprize, Bordeianu a primit o minge la 25 de metri și l-a surprins pe Viciu cu un șut puternic, stabilind scorul pauzei, 1-2. În drumul spre vestiare, Dan Alexa s-a luat la ceartă cu arbitrii și cu Leo Grozavu. VEZI AICI FOTO ȘI ALTE DETALII

Moldovenii au egalat în minutul 66 după o execuție frumoasă a lui Golofca. Fotbalistul Botoșaniului a profitat de o ieșire greșită din poartă a lui Viciu și a trimis de la marginea careului peste el.

În minutul 73, Herghelegiu i-a centrat foarte bine lui Matulevicius și lituanianul a marcat cu capul. Scorul final a fost stabilit tot de vârful lui FC Botoșani cu două minute înainte de final, 4-2.

După 6 etape, FC Botoșani a urcat pe locul 4, cu 10 puncte, în timp ce ASA rămâne fără vreun punct câștigat în acest sezon, având și un handicap de 6 puncte cu care a pornit de la începutul campionatului.

08

 

 
 

 

Echipele de start:

FC Botoșani: Iliev - Dimitrov, Plămadă, Miron, Mușat - Golofca, Vașvari, Bordeianu, Astafei - M. Roman, Mautelvicius
Rezerve: Albuț, Greu, Herghelegiu, Ichim, Levente Fulop, Popovici, Willie

ASA: Viciu - Dobrosavlevici, M. Constantin, Cordoș, Matei - R. Costin, Mureșan - Belu, Kuku, Surdu - Zicu
Rezerve: Moga, Ciolacu, Mendy, Feketics, Deaconu, Candrea, Ursu

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (73)
travka
travka  •  30 August 2016, 09:08

asa miuresh, inca o echipa finantata ilegal din ardeal, tot ardealu e in faliment: U cluj, Cfr cluj, Brasov + Mures = insolventa si faliment hahahahah ardealu i fruncea, ***, sunt sate pe langa Bucuresti de 3x mai bogate ca orasele din Ardeal =))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

e_scu
e_scu  •  30 August 2016, 08:46
Postat de ge0x pe 29 August 2016, 23:46

Rosu pt botosani la 2 0 pt mureseni..cand pun astia arbitrii pe tine esti mancat. Cfr si otelul au luat campionate cu arbitrii..

Compari merele cu perele. Aia pe care i`ai scris tu acolo erau full de bani. Noi, daca nu`l vindeam pe Cabrera la arabi, nu stiu daca terminam turul.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  29 August 2016, 23:51
Postat de Murgu Geanina pe 29 August 2016, 23:42

bv botosanii bv moldovenii mei eu is din oras am fost la meci si vreau sa va sa zic ca nu am trait asa o revenire o ,,remontada'' :)) de la meciul realului cu wolfsburg din champions league:D de la 0-2 sa bati 4-2 asta inseamna sa fii mafiot:(( bv felicitari leo grozavu pt repriza a doua prima varza a doua super buna:D

:)))))))) USUREL CU ENDORFINELE ASTEA..CA..ASA ERA SCENARIUL.. UNI S AU PRINS DE EL.. THAT'S MOI

Vezi toate comentariile (73)
Comentează