FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 1-2

FOTO și VIDEO A căzut ultima redută » Steaua, învinsă de clujeni! CFR este la prima victorie în fața Stelei la București, din 1948

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +15   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 17:10

CFR Cluj a câștigat meciul jucat cu Steaua pe Arena Națională, scor 2-1, în etapa a noua a Ligii 1, grație unei "duble" reușite de Cristi Bud.

FINAL »  Steaua - CFR Cluj 1-2
Florin Tănase '20/ Bud '12, Bud '63
*Tiago Lopes a fost eliminat în minutul 77
liveTEXT/VIDEO

Prima mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Enache, în minutul 3. Fundașul Stelei a trimis o lovitură de cap care a lovit transversala, după un corner executat de Boldrin. La aceaași fază, Golubovici a șutat din careu, dar Mincă a reușit să rețină.

Bud a deschis scorul în minutul 12, după ce a reluat din fața porții o centrare trimisă de Nouvier. În minutul 19, Ruiz a luftat la marginea careului de 16 metri, iar mingea a ricoșat la Nascimento, însă șutul acestuia a fost reținut în doi timp de Mincă.

La faza imediat următoare, Enache a centrat excelent, mingea a fost deviată, iar Florin Tănase l-a bătut pe Mincă din câțiva metri și a restabilit egalitatea.

Enache a mai avut o ocazie bună de a marca, dar șutul său din unghi a fost respins în corner de goalkeeperul clujenilor.

În cea de-a doua repriză, Sorsa a irosit o ocazie bună în minutul 52, când a rămas singur cu Niță, dar portarul Stelei a ieșit excelent și l-a blocat pe mijlocașul CFR-ului.

În minutul 63, Bud a reușit "dubla", după o centrare excelentă a lui Sorsa și a ajuns la cinci goluri marcate în poarta roș-albaștrilor, cele mai multe din carieră înscrise în poarta aceleiași echipe.

Tiago Lopes a fost eliminat în minutul 77, după ce a primit al doilea cartonaș galben pentru un fault comis asupra lui Adi Popa, însă Steaua nu a reușit să profite de minutele jucate în superioritate numerică și a suferit prima înfrângere din acest sezon de Liga 1.

Echipele de start:

Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Aganovici (Momcilovici '20) - Moke, Boldrin (Jakolis '54) - Ad. Popa, Fl. Tănase, De Amorim (Bourceanu '46) - Golubovici
Rezerve: Stăncioiu, Tudorie, Momcilovici, Jakolis, Achim, Ov. Popescu, Bourceanu
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

CFR Cluj: Mincă - T.Lopes, Larie, Horj, Peteleu - Rus, Nascimento - Sorsa (Tânc '88), Ruiz (Ene '74), Nouvier - Bud (Omrani '70)
Rezerve: Marc, Omrani, Ene, Pintea, Chiriță, Tânc, Neagu
Antrenor: Vasile Miriuță 

 
 
 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (462)
luciann
luciann  •  22 Septembrie 2016, 23:07
Postat de chronic pe 22 Septembrie 2016, 23:03

buni? au mingea la picior si nu stiu unde sa paseze...sau sa dea o pasa buna de 5-10 m....amorim avea 2 jucaotri demarcati si el traversa terenul....jucaotri de slaba calitate la steaua. nu e posibil sa te faca aia sah mat la 2 faze pe benzi

Recapituland, ne trebuie un fundas central (sa joace alaturi de Tamas), un fundas dreapta si doi atacanti (ca nu poti sa stai in unul singur)! Asta minimul necesar! Anul asta a cumparat mult si prost! Avem 100.000 de fundasi stanga si vreun milion de mijlocasi care nu-si gasesc locul...

caminero
caminero  •  23 Septembrie 2016, 09:19
Postat de catalin_cj pe 23 Septembrie 2016, 08:52

Nascimento trage la poarta si Minca retine in doi timpi? ce meci ati vazut oameni buni?

O fi vreun Trabant in doi timp, ce vrei si tu acuma ... :D :D :D

gintonic
gintonic  •  23 Septembrie 2016, 09:18

FCSB... tineti-o tot asa! Nici nu stiti cat popor se bucura!... chiar si multi stelisti (adevarati) !

Vezi toate comentariile (462)
Comentează