FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

VIDEO » Steaua e noul lider al Ligii 1 după victoria cu Pandurii, scor 1-0 » Boldrin a marcat cu o execuție de senzație

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 16:59

Steaua a câștigat derby-ul etapei a 6-a pe terenul Pandurilor, scor 1-0, după reușita superbă a lui Boldrin: lovitură liberă dintr-un unghi de 45 de grade. Formația lui Laurențiu Reghecampf a urcat pe primul loc în Liga 1.

Vezi meciul liveTEXT

PANDURII - STEAUA 0-1  (VIDEO)
A marcat: Boldrin 69

Roș-albaștrii au început mai bine și au avut prima ocazie în minutul 4, când Stanciu a șutat de la 20 de metri și Lazar a reținut cu emoții. În minutul 16, Boldrin a executat periculos o lovitură liberă de la 25 de metri, dar balonul trece puțin pe lângă poară.

Gorjenii își trec și ei în cont prima ocazie după prima jumătate de oră. Țucudean a fost angajat bine de Pleașcă, atacantul a scăpat spre poartă, însă vârful a greșit pasa către Herea și faza s-a stins.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 68 de Boldrin. Fostul jucător al Astrei a executat perfect o lovitură liberă din lateralul careului de 16 metri. Astfel, Boldrin devine primul jucător al noului sezon care marchează pentru două echipe diferite (Astra și Steaua).

La ultima fază a meciului, gorjenii au executat o lovitură liberă, Tamaș a respins greșit și băieții lui Grigoraș n-au reușit să împingă balonul în poartă.

Steaua e lider în acest moment după primele 6 etape, cu 13 puncte și cu un meci în minus, în timp ce Pandurii au acumulat 9 puncte și sunt pe poziția a 4-a.

Echipele de start:

Pandurii:  Lazar - Pleașcă, Pițian, Vasijevici, Grecu - Mrzljak, Obodo - Voiculeț, Sânmărtean, Herea - Țucudean
Rezerve: Stanca, Buijs, Trifu, Ungurușan, Munteanu, Alexandru Valentin, Răuță

Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Mitrea, Momcilovici - Achim, Boldrin - Ad. Popa, Stanciu (cpt), De Amorim - Fl. Tănase.
Rezerve: Cojocaru - Hamroun, Tudorie, Sulley, Aganovici, Ovidiu Popescu, Bourceanu.

 

 

 
 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (507)
submarina
submarina  •  27 August 2016, 23:06

Salutare! N-am vazut meciul, dar felicit Steaua indiferent de jocul aratat cu trei puncte pretioase castigate. Cum a jucat Stanciu, ca de 10 milioane sau mai mult?:) Vad ca Hamroun n-a jucat...dar dupa ce a aratat in ultimele meciuri, probabil are toate sansele sa piarda primul 11... Iarasi probleme in atac...atacul lipseste cu desavarsire. De la plecarea lui Piovaccari, n-are cine marca la Steaua.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  27 August 2016, 21:44

De ce dracu jucăm fara atacanți? Sau mai bine zis de ce nu transferăm 2 atacanți de meserie? Degeaba domini si centrezi în careu dacă nu are cine baga mingea în poarta . Nu înțeleg cum de ăștia din conducere(MM,Becali,Duckadam,Reghe)nu pot realiza că poti aduce cei mai buni mijlocași sau fundasi că tot degeaba dacă nu au cui pasa acolo în fața. Tănase este mijlocaș si nu va putea juca niciodată atacant cum nici Tosca care este fundaș stânga nu va reuși în viață lui să fie fundaș central de valoare. Iar jucăm cu doi închizători,pentru ce? Aia stau în propriul careu că majoritatea echipelor din acest campionat. De ce joaca Achim si Hamroun este ținut rezerva?

1035504319811062
Romeo Daniel  •  27 August 2016, 20:22

În sfârșit a prins si Reghe putina stofa da antrenor. A observat că nu are rost să folosească doi închizători dintr-un campionat așa de slab. Dacă ar mai folosi si doi atacanți de meserie(nu ca acum improvizație,Tanase nu a fost si nu va fi în viața lui atacant) putem spune că a înțeles în sfârșit ceva din fotbalul 'mare'....Dar mai este cale lungă până acolo. Eu cred că totusi este un accident ca nu folosește doi închizători,stai să revină Pintilii si tot cu doi va juca....Steaua are nevoie de doi atacanți de meserie(tehnici si cu viteza)pentru că Golubovici si Tudorie nu sunt de Steaua.

Vezi toate comentariile (507)
Comentează