FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CHIAJNA 0-1

VIDEO + FOTO A câştigat cine trebuia! » Scandal după prestația jenantă a lui FC Botoșani în fața Chiajnei: "Blatiștilor, plecați cu toții!"

FOTO: Ionuț Tabultoc +10   FOTO
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2018 21:45

FC Botoșani a pierdut surprinzător astăzi în fața Chiajnei, 0-1, deși a avut om în plus pe teren din minutul 16, și a părăsit terenul în huiduielile și admonestările propriilor suporteri. Ilfovenii au obținut astfel 3 puncte vitale în lupta pentru evitarea retrogradării. 

CRONICA MECIULUI: 

Acum o săptămână, Botoşaniul mânca jar în returul semifinalei cu Craiova, 2-1. Atunci nu s-a calificat, dar a jucat fotbal, a avut atitudine şi echipa a demonstrat caracter.

În această seară, Botoşaniul s-a transformat în ceva urât. Deşi a beneficiat de prostia lui Bawab, a cărui intrare extrem de tare a fost apreciată cu cartonaş roşu de Istvan Kovacs, trupa lui Costel Enache n-a jucat fotbal, n-a avut nici atitudine, iar caracter cu atât mai puţin.

Aproape că n-a produs, vreme de peste 75 de minute, nicio ocazie imensă la poarta lui Caparco.

În schimb, Chiajna a dat lovitura după o fază în care Andrei Marc s-a crezut Messi şi, avându-l în faţă pe Mihai Roman, chiar a reuşit preţ de câteva secunde să dribleze precum starul sud-american, a centrat în faţa porţii, unde toţi oamenii lui Enache dormeau, iar Batin a făcut ce trebuia. A împins mingea în poartă. 0-1! Şi cam aceasta a fost povestea unui meci urât. Urât şi la propriu, dar şi la figurat!

La finalul partidei, fanii gazdă și-au acuzat favoriții: "Blatiștilor, plecați cu toții! Demisia, demisia, demisia!".

Croitoru, secund

După ce şi-a reziliat contractul cu ACS Poli Timişoara, Marius Croitoru, 37 de ani, a fost ofertat de Valeriu Iftime pentru a completa staff-ul tehnic al formației botoșănene. Marius a acceptat şi va fi secund al lui Enache. Croitoru a jucat la Botoşani între 2012 şi 2015, perioadă în care a bifat 86 de meciuri şi 8 goluri.

clasament playout

FINAL BOTOȘANI - CHIAJNA 0-1 (Batin 19)

*Bawab a fost eliminat în minutul 16

Echipele de start:

Botoșani: A. Cobrea - Plămadă, A. Burcă, A. Miron - Moruțan, V. Achim, J. Rodriguez, N. Mușat - M. Roman, Golubovici, Golofca
Rezerve: Pap, Ungurușan, Acsinte, Dumitraș, Chitoșcă, Oaidă, Axente

Chiajna: Caparco - Bărboianu, Albu, A. Marc, N. Fota - Bucșa, Prepeliță - Bawab, M. Cristescu, Grădinaru - Batin
Rezerve: Vitkauskas, R. Deaconu, Patache, Pena, Nivaldo, Bumba, Enza Yamissi

***

Etapa 10 din play-out

Sepsi - ACS Poli Timișoara 3-0 (DETALII AICI)
Juventus București - Dinamo 0-2 (DETALII AICI)

Mâine
Gaz Metan - FC Voluntari

 

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
110146613198286
Gabi Simon  •  17 Mai 2018, 16:44

Inca un amanunt,sa stiti domnilor ca ce am scris mai sus am enuntat parerea mea fara sa citesc articolul de mai sus,fiindca stiu un in ce fel joaca echipele astea la noi si imi dau seama de ce sunt in stare.

110146613198286
Gabi Simon  •  17 Mai 2018, 16:41

Vai de capul lor echipa,bine ca au fost in stare sa isi rupa picioarele cu Craiova chiar si dupa rezultatul facut la olteni si jucara cu astia frate de parca era cineva cu cutitul la gitul lor,dar aici mai inteleg sensul ca e normal sa faci anumite sacrificii in Cupa,dar ce nu inteleg la ei cum reusesc de ceva timp sa bata mereu Craiova la Botosani,aia nu pot scoate macar un x acolo,si cind vine in fiecare an mahalaua Bucurestiului din Chiajna ,acestia cistiga la discretie cind vor. Ceva de genul mult mai frustrant e si situatia Craiovei cind joaca cu Steaua dar e o alta discutie.

1999381456760935
Ciolomic Florin Calin  •  17 Mai 2018, 16:21

Cuvintele pe care doresc sa le spun la adresa acestor *** de blatisti sunt atat de melodioase incat nu cred ca o sa apara aici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează