FOTBAL  »  Superliga  »  LIVETEXT

VIDEO Spectacol cu 8 goluri în Moldova! Meci superb între FC Botoşani şi Viitorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2015 17:41

După 4 înfrîngeri consecutive Viitorul a obţinut azi doar un punct în ultima etapă a campionatului pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 4-4.

VEZI LIVETEXT PARTIDA!

VEZI VIDEO!

 Cu o echipă formată în totalitate din jucători din Academie, formaţia lui Hagi s-a văzut condusă după 20 de minute cu 2-0. Croitoru în minutul 9 şi Hadnagy în minutul 20 au marcat pentru gazde. Pînă la pauză avea să fie 2-2 după ce Manea şi Ţîru au înscris pentru Viitorul.

În minutul 52 s-a făcut 3-2 după reuşita spectaculoasă a lui Ianis Hagi, care a înscris primul său gol în Liga 1. Croitoru a restabilit egalitatea în minutul 77, însă doar cîteva secunde mai tîrziu Casap a marcat pentru 3-4.

Carlo Casap a devenit cel mai tînăr marcator din Liga 1, avînd doar 16 ani şi 5 luni. Gazdele au terminat meciul în 10 oameni după ce Patache a fost eliminat în minutul 83.

Hadnagy a mai marcat o dată în minutul 90+3 şi a stabilit scorul final, 4-4. În urma acestui rezultat Viitorul termină sezonul pe locul 11, cu 43 de puncte, la egalitate cu CSMS Iaşi. Botoşani termină pe 8, cu 47 de puncte.

Echipele de start:

FC Botoşani: Lazar - Patache, Oltean, Tincu, Acsinte - Browne, Vaşvari, Croitoru - Batin, Martinus, Hadnagy

Rezerve: Tiuţ, Homei, Ivanovici, Bordeianu, Ngankam, Porret, Ianc

Viitorul: Bubuchi - Hodorogea, Ţîru, Manea - Nikolov, Nedelcu, Benzar, Marin - Ianis Hagi, Fl. Tănase, Gavra

Rezerve: Tordai, Iacob, Casap, Perju, Mitriţă, Vînă, D. Gheorghe

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (32)
capitanul23
capitanul23  •  29 Mai 2015, 21:23

Cerem DNA sa ancheteze cu maxima seriozitate aceasta *** de meci si sa nu se lase intimidata ca aceasta *** poarta numele de Hagi !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

capitanul23
capitanul23  •  29 Mai 2015, 21:14

Marirea si decadenta acestei familii. Tatal debuta la 15 ani si jumatate in liga 1 datorita talentului harazit de Dumnezeu iar fiul joaca intr-o *** de meci aranjat la varsta care tatal defila prin liga 1 . Gica nu noi suntem de vina ca ai inceput sa te cobori la un nivel *** din ce in ce mai mult pentru ca vrei sa stai pe un soclu pe care ne demonstrezi acum la batranete ca nu il meriti . Ai inceput sa imbatranesti urat fiind si totodata un nostalgic comunist care tinerii din ziua de azi chiar nu te inteleg . Egreu sa fii rege si sa ajungi *** care inteligenta nu te lasa sa o vezi ! Sunt sigur ca comentariul nu-mi va fi aprobat s-au va fi sters dupa putin timp dar ii anunt pe domnii de la digii care ne blocheaza mereu comentariile care nu le convin ca acesta va fi afisat si pe celelalte site-uri care le spun de acum ca nu dau dovada de asemenea exces de zel si nici nu se fac pres in fata regelui !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Mai 2015, 20:26

asa mai merge... au scapat de comisia de integritate a lui burleanu!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează