FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - ASTRA

VIDEO + FOTO FC Braşov - Astra 1-1 » Bomba lui Fwayo Tembo le aduce un punct giurgiuvenilor pe final de meci

FOTO: Bogdan Bălaș +8   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 23:03

Astra Giurgiu n-a reuşit să cîştige meciul FC Braşov din deplasare, remizînd 1-1, ratînd astfel ocazia să urce pe locul 3 în Liga 1.

Giurgiuvenii s-au văzut conduşi după golul marcat de Cristi Ganea în minutul 40, care a profitat de o gafă uriaşă a lui Laban.

După pauză lucrurile s-au schimbat, asta şi pentru că braşovenii au greşit foarte mult. Bencum a fost eliminat stupid în minutul 62, primind al doilea galben după ce a şutat în minge după fluierul arbitrului.

Apoi, în minutul 77, şi Jurici a primit cartonaşul roşu după o intrare dură asupra unui adversar, iar Fwayo Tembo a restabilit egalitatea pe tabelă cu 10 minute înainte de final cu un şut bombă de la mare distanţă.

În urma acestui egal FC Braşov urcă pe locul 11 cu 20 de puncte, în timp ce Astra o egalează pe Dinamo la puncte, fiecare cu cîte 32.

VEZI LIVETEXT PARTIDA!

Vezi VIDEO!

Echipele de start:

FC Braşov: Iacob - G. Matei, Novakovici, Artjunin, Novak - Jurici, Zlmoisici - Bencun, Cr. Ganea, Aganovici - M. Constantinescu

Rezerve: Mutu, Goian, Leko, Moraru, Buga, C. Ţîră, L. Ganea

Astra: Lung jr - Gorupec, Oros, Ben Youssef, Morais - Laban, Seto, Florescu - Enache, Fatai, Budescu

Rezerve: Gavrilaş, Yahaya, Găman, Rus, De Amorim, Tembo, Spătaru

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Martie 2015, 00:43
Postat de davidbv pe 01 Martie 2015, 23:11

Ne-a furat arbitru ca la vadul surpat , orice atingere la Budescu era fault ; jucatorul brasovului faultat nu da nimic in 10 secunde faulteaza al nostru ii da galben. Foarte slab arbitrajul si impartial, rusine.

.) cam ai dreptate. aveti o echipa bunicica, am ramas placut surprins.

davidbv
davidbv  •  01 Martie 2015, 23:59
Postat de titelb pe 01 Martie 2015, 22:08

Astia nu merita in Liga I , n-au strans nici 100 de spectatori la un loc. Aseara la Dortmund - Schalke 3-0 au fost 80.000 de spectatori prezenţi pe Signal Iduna Park. Si au jucat 2 echipe din partea a doua a clasamentului.

la ce meci te-ai uitat ca eu am fost pe stadion si au fost aomeni destui.

davidbv
davidbv  •  01 Martie 2015, 23:11

Ne-a furat arbitru ca la vadul surpat , orice atingere la Budescu era fault ; jucatorul brasovului faultat nu da nimic in 10 secunde faulteaza al nostru ii da galben. Foarte slab arbitrajul si impartial, rusine.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close