FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 1-1

FOTO și VIDEO » ADIO titlu pentru Steaua! Formația roș-albastră a remizat, 1-1, cu Pandurii, iar Astra e, matematic, noua campioană!

FOTO: Raed Krishan +6   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2016 18:56

Steaua a remizat, scor 1-1, cu Pandurii  Târgu Jiu și și-a luat adio de la titlu.

Roș-albaștrii au început în forță meciul cu Pandurii, Nicușor Stanciu trimițând primul șut la poarta lui Stanca în minutul doi, tot el a semnat și cealaltă ocazie mare a roș-albaștrilor. De partea cealaltă, oaspeții au bifat ocazii prin Bunoza, dar niciuna care să le dea cu adevărat emoții jucătorilor lui Reghecampf.

Nemulțumit de ofensivă, antrenorul stelist a făcut două  schimbări la pauză: Gebhart și Bawab au intrat în locul  lui Hamroun și Tade.

Hora a deschis scorul în minutul 60,  iar roș-albaștrii au egalat prin  Enache, șase minute mai târziu. Până la  final,  elevii lui Reghecampf s-au  zbătut, însă fără rezultat  pe  tabelă. 

Remiza dintre Steaua  și Pandurii au trimis, matematic,  titlul la Giurgiu.

VEZI LIVETEXT PARTIDA

VEZI GOLURILE!

 

Echipele de start

Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Varela, Momcilovici - Carp, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Hamroun - Tade

Pandurii: Stanca - Ungurușan, Săpunaru, Bunoza, Acsinte - Ropotan, Mrzljak - Antal, Nistor, Răduț - Hora 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (366)
soprer.is.back
soprer.is.back  •  01 Mai 2016, 23:31
Postat de jim_raynor pe 01 Mai 2016, 23:27

fara trofee de 10 ani? postezi aiurea, berbel! in 2012 Dinamo a castigat cupa Romaniei!

+supercupa in acelasi an!tot o dau cu poezii gen 'coeficientul',desi tot ei si-au batut joc de el cand i-au scos echipe din catune din Europa...sau ca alte echipe n-au obtinut trofee de ani de zile.....[pai si alte echipe mari din Europa au fost in situatia asta,deci?

adriann_
adriann_  •  01 Mai 2016, 23:30
Postat de hector13 pe 01 Mai 2016, 23:27

Ok....iti sugerez spre vizionare urmatoarele meciuri ( cu greseli care influentau rezultatul final al meciului): Campionat regulat: Voluntari Steaua 3-1 , CFR - Steaua 2-0, Astra - Steaua 2-0 , Petrolul - Steaua 0-0 , Steaua - CFR 0-0 . Meciul cu Dinamo din returul playoffului: Chipciu oprit din pt offside, posibil penalty la Chipciu - Pulici nu are nicio treaba cu mingea, palma peste fata la Popa in 18 metri, Pintilii primul galben gratuit, Bicfalvi dupa 2 intrari de taekwondo scapa fara galben. Astazi Hora trebuia sa ia caronas rosu dupa intrarea din prima repriza. Daca lua rosu nu mai dadea gol.

Vezi ca daca nu va inventa ADITIONALUL un penalty in ultimul minut cu Pandurii acum aveati prima sansa pentru locul 4.

luciann
luciann  •  01 Mai 2016, 23:29
Postat de jim_raynor pe 01 Mai 2016, 23:27

fara trofee de 10 ani? postezi aiurea, berbel! in 2012 Dinamo a castigat cupa Romaniei!

Lasa ca faceti la anul 10 ani fara campionat!:))))))

Vezi toate comentariile (366)
Comentează
Close