FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 3-2

VIDEO Dezastru pentru Dinamo! Înfrîngere cu Pandurii, scor 2-3, și un absent important pentru derby-ul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2015 17:38

Situația la Dinamo este din ce în ce mai proastă. "Cîinii" au pierdut pentru a 4-a oară consecutiv pe terenul celor de la Pandurii. Gorjenii s-au impus la capătul unui meci foarte spectaculos, scor 3-2. Nicoară a deschis scorul în minutul 9, însă "cîinii" au întors scorul în doar 10 minute.

VEZI LIVETEXT PARTIDA

VEZI VIDEO

Marius Niculae (13) și Marius Alexe (19) au înscris pentru Dinamo, care la pauză a intrat în avantaj. Șandru a readus egalitatea pe tabelă din lovitură liberă, execuție la care Naumovski și-a respins mingea sub transversală.

Dan Nistor a adus victoria gazdelor în minutul 80. Pentru ca dezastru să fie complet pentru Dinamo, Nicolae Grigore a luat cartonaș roșu în minutul 90 și nu va putea juca împotriva Stelei.

Pandurii strînge 35 de puncte după acest meci și urcă pe locul 9, depărtîndu-se pentru un moment de zona retrogradării. Dinamo e pe 7, cu 41 de puncte, la egalitate cu Astra și Viitorul, care nu au jucat în această etapă.

Echipele de start:

Pandurii: Gliwa – Șandru, Cordoș, Vasiljevic, Momcilovici – P. Anton (cpt), Mrzljak – M. Răduț, D. Nistor, V. Nicoară – M. Roman

Rezerve: Mingote – Elton, Eric, Pițian, Buleică, Grecu, Shalaj

Dinamo: Naumovski – Fai, A. Marc, Nedelcearu, Serginho – M. Cristescu, N. Grigore – C. Matei, M. Alexe, Grozav – M. Niculae (cpt) 

Rezerve: T. Marc – S. Filip, Durimel, I. Șerban, V. Lazăr, Gavrilă, Bilinski

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (681)
adriann_
adriann_  •  29 Aprilie 2015, 11:37

Da, "s-a dat la TV" doar ca singurul care a vazut asa ceva ai fost tu =)) Daca s-ar fi dat intr-adevar la televizor exista stirea pe site-ul televiziunii respective, cu imagini samd. Link sau dispari.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  29 Aprilie 2015, 07:38
Postat de adriann_ pe 29 Aprilie 2015, 02:55

***, nu se pot compara faptele a 2 rataciti (daca or fi existat si alea, ca daca-ti cer link fac pariu ca o sa vii cu vreo postare scrisa chiar de tine pe un site stelist) cu strigaturile *** din Ghencea, cu *** CRAINICULUI VOSTRU ANGAJAT AL CLUBULUI, cu bannerele afisate de galerie in vazul camerelor TV etc etc. Tu *** ca sa intelegi diferenta, dar restul lumii intelege foarte bine. Deci nu mai vorbi de coloana vertebrala taman tu, *** a lui becali.

*** ... faptele au fost live la TV ... n-au fost pe niciun site puse "la misto" ... tipic suporterilor acestor echipe aflate in insolventa ,sa nege ce este evident !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  29 Aprilie 2015, 07:33

o victorie beievenita si binemeritata a Pandurilor. Bravo baieti!

Vezi toate comentariile (681)
Comentează