FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 0-3

VIDEO+FOTO Revanşa "Puriului" » Dinamo s-a distrat pe "Ilie Oană": 3-0 cu Petrolul

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2015 23:03

Mircea Rednic s-a impus la revenirea la Ploieşti, 3-0 cu Petrolul, într-o partidă în care a stat în tribună, din respect pentru fanii "lupilor".

Petrolul a început ziua pe locul 3, însă se poate trezi pe locul 6 la finalul acestei runde. Asta înseamnă o pierdere importantă în ceea ce priveşte drepturile TV.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Gavrilă a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 28 cu o superexecuţie de la marginea careului, în timp ce Elhamed a mărit diferenţa două minute mai tîrziu cu o reluare din cădere.

Click aici pentru VIDEO!

Petrolul a ratat şansa de a reveni în meci în ultimul sfert de oră, cînd Satli şi Nkoyi au lovit pe rînd bara. În ultimul minut, Grozav a stabilit scorul final, după ce a strecurat balonul pe lîngă Pecanha.

Echipele de start

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Ipsa, M. Marin, Fanchone - Satli, Kronaveter - Nepomuceno, Pastorini, Astafei - Nkoyi
Rezerve: Cobrea, Al. Coman, Peteleu, Mareș, Tchite, Gallegos, Alecsandru

Dinamo: T. Marc - Fai, A. Marc, Bunoza, S. Filip - N. Grigore - Gavrilă, Elhamed, I. Șerban, M. Alexe - Bilinski
Rezerve: Naumovski - M. Cristescu, Serginho, D. Rotariu, Grozav, C. Matei, M. Niculae

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (217)
zecs93
zecs93  •  24 Mai 2015, 13:14

DINAMO chiar a jucat frumos, se vede mana lui Rednic !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Mai 2015, 08:10
Postat de tzusti_reloaded pe 23 Mai 2015, 00:52

HAI LASA AMIGO CA TE STIU BINE..PANA SA VINA REDNIC ABIA DACA MAI SCRIAI P AICI SI NUMAI CA SA BESTELESTI HATERII

pai asta am facut inca o data, cum fac de aproape 9 ani pe forumul asta.)

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  23 Mai 2015, 00:52
Postat de unico_biancorossi pe 23 Mai 2015, 00:19

desi noul format este execrabil, are un avantaj : permite mai multe caractere. in rest, nu e vorba de nici un optimism, pur si simplu am facut o minianaliza tehnica, in modul sec si la obiect, pe cifre si ceea ce s-a jucat efectiv. imi mentin parerile : acesta e unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria lui Dinamo, si cred ca e cel mai slab pe care eu l-am prins din 1970 incoace, adica in nu mai putin de 45 de editii ale Diviziei A. nu retin multe sezoane cu dinamo incasand peste 40 de goluri si marcand sub 50 de goluri, adunand doar 26 de puncte pe tur si deocamdata 22 pe retur, cu ceva sanse sa mai creasca la 23 sau 25, adica un total de circa 50 p pe sezon. nu retin multe editii in care dinamo sa nu fi fost campioana, vicecampioana sau macar bronzul unei editii, si nu retin multe editii in care dinamo sa fi fost sub locul 4, cu exceptia perioadei nefaste 1992-1998 si 2011-2015. de asta concluzionez: nu e loc de optimism, ceea ce comentasem se refera strict la acest meci si numai atat.

HAI LASA AMIGO CA TE STIU BINE..PANA SA VINA REDNIC ABIA DACA MAI SCRIAI P AICI SI NUMAI CA SA BESTELESTI HATERII

Vezi toate comentariile (217)
Comentează