FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BOTOȘANI

VIDEO + FOTO Rapid - FC Botoșani 2-2 » Giuleștenii au ratat ocazia de a ieși din zona retrogradării

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2015 17:26

Rapid avea două victorii consecutive în Liga 1, însă n-a reușit să o lege și pe a 3-a. Giuleștenii au remizat pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 2-2. 

Ivanovici a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 25. Edu Oriol a egalat în minutul 53, însă moldovenii au trecut iar în avantaj în minutul 73.

VEZI LIVETEXT PARTIDA!

VEZI VIDEO

 Vașvari a transformat un penalty. Același lucru a făcut și Cristi Săpunaru în minutul 76, tot din penalty, stabilind scorul final.

FC Botoșani urcă pe locul 5, cu 42 de puncte, în timp ce Rapid urcă și ea o poziție, și e pe 14, cu 29 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan și U Cluj.

Echipele de start:

Rapid: Buchta - Săpunaru, Sapina, Cmovs, Josl - Garai, Gecov - Meulens, Niculae, Coimbra - Benson

Rezerve: Bornescu, Dan, E. Oriol, J. Oriol, Alves, Almeida, Pancu

FC Botoșani: Curileac - Patache, Ngadeu, Tincu, Acsinte - Ivanovici, Vașvari, Danci - Ngankam, Batin, Martinus

Rezerve: Lazar - Croitoru, Hadnagy, Ianc, Browne, Roșu, Faug-Porret

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (133)
lapusneanul
lapusneanul  •  29 Aprilie 2015, 07:42
Postat de adriann_ pe 28 Aprilie 2015, 22:00

Sterge casul ala de la gura mai baiete, multe blaturi s-au facut la egal de catre echipe disperate, dar care stiau ca nu pot castiga meciul respectiv. "4-4 ca la teatru" si "Camataru hai pe noi sa ne dai si golul 2" iti spun ceva? Daca nu, google it. Ideea era ca meciul asta n-a aratat a meci blatuit, ceea ce e de fapt singura dovada viabila.

***, repet, NU se face blat, cu egal ,cand o echipa e in situatia rapidului..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rangers94
rangers94  •  29 Aprilie 2015, 00:40

Magnetii vor pierde la Iasi 100 % .

supereduardo10
supereduardo10  •  29 Aprilie 2015, 00:08

Ce blatmahh nesanatosilor la cap:)) blaturi face gazu panduri ..echipe sustinute de stat ...pai daca asta a fost bmeci blatuit inseamna ca Astra cu Gaz a fost finala UCL :)) A fot un meci superb Rapid prima repriza a jucat mizerabil in a -2 a a jucat excelent. Mecul se putea termina oricat la 1-0 Botosaniu a avut o bara car roata carului sia colo s-ar fi terminat totul..apoi la 1-1 RAPID putea incheia contrile si choar si in prelungiri...asta esta e fotbalul adevarat.. Daca batem la Iasi suntem ca si salvati pt ca mai invingem si Ceahlaul si Pandurii lejer.

Vezi toate comentariile (133)
Comentează