FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASTRA 1-3

VIDEO+FOTO » Astra a câștigat la Botoșani, 3-1, și a depășit-o pe FCSB în clasament

Foto: Ionuț Tabultoc +19   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 22:24

Astra a câștigat meciul din etapa a 9-a din Liga 1 de pe terenul lui FC Botoșani, scor 3-1.

Moldovenii au început mai bine meciul. Trupa lui Costel Enache a deschis scorul după o jumătate de oră de joc prin Laurențiu Buș, care a marcat cu un șut la colțul scurt din careu.

Băieții lui Iordănescu jr. au egalat cu un minut înainte de pauză, când Romario Moise a primit o pasă de la Ioniță și l-a învins pentru prima dată pe Eduard Pap.

Astra a mai înscris o dată în minutul 71 prin Claudiu Belu, iar cu 4 minute înainte de final Balaure a stabilit scorul final.

FC BOTOȘANI - ASTRA 1-3
VIDEO / TEXT
Au marcat: Buș 31 / R. Moise 44, Cl. Belu 71, Balaure 86

FC Botoșani: Ed Pap - Dumitraș, A. Miron, A. Burcă, Mușat - Bordeianu, Tincu - M. Roman, Moruțan, L. Buș - Ciaccheri
Rezerve: Cobrea - Plămadă, Ungurușan, E. Rodriguez, Piftor, D. Popa, Serediuc
Antrenor: Costel Enache

Astra: Iliev - Cl. Belu, Bejan, Polczak, Al. Stan - Dandea, Mrzljak - Balaure, Al. Ioniță II, R. Moise - Abang
Rezerve: Lazar - Marquinhos, Le Tallec, V. Gheorghe, Erico, Radunovici, Takayuki
Antrenor: Edi Iordănescu

Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca) / Asistent 1: Ciprian Danşa (Satu Mare) / Asistent 2: Imre Bucsi (Sfântu Gheorghe) / Rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) / Observator: Nicolae Marodin (Bucureşti)

CLASAMENT

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
minell73
minell73  •  15 Septembrie 2017, 15:32

Fcsb a cumparat toate vedetele de la Astra,si tot nu e ce trebuie. Acum,Astra este peste fcsb in clasament,cu jucatori necunoscuti. De râsul curcilor. Astra chiar are un joc mai spectaculos. In seara asta la botosani,s-a vazut clar ca este o echipa de play-off.

431516447010175
Nuta Radu  •  09 Septembrie 2017, 13:19

Domnilor dela GSP in frunte cu radu naom si geambasu eu cred ca si cand dormiti si mancati,sau la o discutie va sta in suflet si gandire STEAUA,nu sunt stelist dar pe unde mergeti sau esiti pe sticla venin si foc despre steaua se vede dela o posta rautatea din dumneavoastra ,legat de nebunul de becali asa cum este uite ca tine fotbalul pe liniea de plutire ca alt fel ne duceam dupa daun va multumesc.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Septembrie 2017, 12:43
Postat de juliusmad pe 09 Septembrie 2017, 08:03

ahahahahaha, bine ma, prostovane, tu scrii la ora 6.38 ???? :)))))). pe raynor il inteleg, a avut o zi grea de munca, a cules....ce culege el de obicei dar pe tine te platesc astia sa te trezesti la ora 6 dimineata si sa scrii aberatii?? :)))))))))))))))))))))))))))))

el lucreaza voluntar, gigistule.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează