FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

VIDEO și FOTO Victorie la debut pentru Contra » Dinamo se impune după festivalul ratărilor pe Arena Națională

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +10   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 16:55

Dinamo a învins FC Botoșani cu 1-0, în meciul disputat pe Arena Națională, primul al lui Cosmin Contra în calitate de antrenor principal al "câinilor".

VIDEO » Dinamo - FC Botoșani 1-0
A marcat: Hanca '70
Click AICI pentru liveTEXT 

Botoșaniul a avut inițiativa în primele minute de joc, iar Buș a ratat o primă ocazie pentru trupa lui Leo Grozavu, în minutul 10, când a reluat din voleu puțin pe lângă poarta lui Penedo.

Dinamoviștii au cerut un al doilea cartonaș galben pentru Vașvari, la un henț comis de căpitanul Botoșaniului în minutul 20, însă Horațiu Feșnic a acordat doar lovitură liberă.

Mihai Roman a ratat o ocazie importantă cu aproximativ 5 minute înainte de finalul primei părți, la o lovitură liberă e la aproximativ 25 de metri, respinsă excelent de Penedo.

Dinamoviștii au revenit mai determinați de la cabine. După ratările lui Hanca și Palici din debutul părții secunde, Buș a rămas singur cu Penedo și a replicat cu un șut din interiorul careului, care a fost parat de goalkeeperul "câinilor".

Golul victoriei a fost marcat cu 20 de minute înainte de final, când Hanca a preluat excelent la marginea careului o pasă primită de la Busuladzici și l-a învins pe Albuț cu un șut la colțul lung.

Buș și Kuku s-au întrecut în ratări în ultimele minute ale partidei, însă intervențiile lui Penedo au ținut-o pe Dinamo în joc și i-au adus victoria lui Contra la primul meci pe banca lui Dinamo.

Formația din Ștefan cel Mare a recuperat handicapul față de Astra și a urcat din nou pe loc de play-off, însă giurgiuvenii au un meci mai puțin disputat.

Echipele de start:

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Busuladzici, D. Nistor – Hanca, Palici (cpt), Bumba – Nemec
Rezerve: I. Popescu – Bawab, Rivaldinho, D. Popa, M. Oliva, Mahlangu, Marici
Antrenor: Cosmin Contra

FC Botoșani: Albuț – Ungurușan, Tincu, A. Burcă, Mușat – Vașvari (cpt), Cucu – M. Roman, Moruțan, L. Buș – Kuku
Rezerve: Cobrea – Miron, Patache, Herghelegiu, Bordeianu, F. Fulop, Endrick
Antrenor: Leo Grozavu

 

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (255)
zecs93
zecs93  •  21 Februarie 2017, 00:10
Postat de bakunin pe 20 Februarie 2017, 20:52

Sunt pe stadion; e comedie :)))

Unde ai stat ma ?? sa nu-mi zici ca am fost aproape )))))

zecs93
zecs93  •  21 Februarie 2017, 00:09

Am sosit de 20 de min de la meci, ce sa zic, un meci plictisitor, nu am vazut nicio schimbare de atitudine, e ca si cum era Andone pe banca noastra, dar pun pret ca e primu meci si Contra inca nu a inceput sa-si etaleze stiinta fotbalistica pe care o are !!! Daca jucam asa cu Craiova, pai ne sparg aia ca nucile in topor !!! Aveti mare grija sambata !!! Pana la urma , o victorie pragmatica, o victorie care ne asigura momentan acea masca de oxigen pentru a pastra sanse incontinuare la playoff, astept un cu totu alt meci cu craiova !!! Apropo , si meciu ala tot pe National Arena se joaca ??

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  20 Februarie 2017, 23:43
Postat de tzusti_reloaded pe 20 Februarie 2017, 23:38

:) E GRELE CONTARANE? NU MAH..NU VREAU DINAMO PT MINE.. PT NOI.. ASTIA CARE CREDEM CA SUNTEM CAINI..VREAU CONTROL TOTAL AL SUPORTERILOR.. O ACTIUNE DE FIECARE NUMA SA AIBA ACCES LA FELUL IN CARE SE CHELTUIE ORICE BAN.. CU SOCIOS ..OBLIGTORIU..TOTUL PUBLIC.. ALTA SALVARE NU I..SARIM DIN LAC IN PUT..DOAR SCHIMBA MI ZERIILE ACTELE INTRE EI.. ATAT.. NU MAI FA PE IRONICUL CU MINE CA.. DIN TOT CE V AM SPUS PANA ACUM..S A VAZUT..CINE CE SI..CUM ..

BENFICA LISABONA..PESTE REAL BARCA SI ECHIPELE ENGLEZESTI LA NR DE SOCIOS..DUBLU SI.. INTELEGETI.?. O TARA CU 7 MIL DE LOCUITORI ..IN ACTE,.. DE 3 ORI MAI MICA..UNDE E BENFICA..DAR NOI? GHASTEPTILOR :))))))))

Vezi toate comentariile (255)
Comentează