FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - PANDURII 0-1

VIDEO Echipa Pandurii Târgu-Jiu părăsește locul retrogradabil după victoria de la Chiajna » Ilfovenii, singurii fără puncte acumulate în trei etape de play-out

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 16:42

Pandurii Târgu-Jiu a obținut prima victorie după 11 meciuri, scor 1-0 pe terenul Concordiei Chiajna, în etapa a treia a play-out-ului.

VIDEO » Concordia Chiajna - Pandurii 0-1
A marcat: Firțulescu '52
Click AICI pentru liveTEXT!

Singurele faze de poartă din prima repriză au aparținut Chiajnei. Ilfovenii au beneficiat de două lovituri libere executate de Herea, însă șuturile acestuia nu i-au pus probleme lui Stanca.

La șapte minute de la reluare, Firțulescu a marcat unicul gol al întâlnirii, cu o lovitură de cap, după o centrare expediată de Negruț.

Grație victoriei de la Chiajna, Pandurii a părăsit locul retrogradabil și a ajuns până pe poziția a cincea, cu 15 puncte. Este primul succes al gorjenilor după 11 jocuri. Ultima victorie data de pe data de 28 noiembrie, când Pandurii s-a impus cu 1-0 pe terenul CFR-ului.

De cealaltă parte, formația antrenată de Dan Alexa a coborât pe locul 7 și este singura echipă din a doua parte a clasamentului care nu a obținut niciun punct de la începutul play-out-ului.

6 aniau trecut de la ultimul gol marcat de Firțulescu în Liga 1, într-un meci câștigat de Universitatea Craiova în fața Unirii Urziceni, scor 3-0

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Drăghia - Koenders, Melinte, Dobrosalevici, D. Popescu - Albu, Răsdan, Serediuc, Herea - Pena, Alexandru
Rezerve: Voicu, Deaconu, Feussi, Ciobanu, Costin, Cristescu, Munteanu
Antrenor: Dan Alexa

Pandurii: Stanca - Nwabueze, Ene, Ilie, Bușu - Cioinac, Zaina - Surugiu, Stana, Firțulescu - Negruț
Rezerve: Popescu, Negoiță, Tătaru, Pârcălabu, Păcurar, Hamed
Antrenor: Flavius Stoican

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  31 Martie 2017, 20:15
Postat de dinamo_fan pe 31 Martie 2017, 20:11

daca stiam ca se joaca meciul asta poate ma uitam si eu..din pacate cand ai promovare 0 pe gsp asa se intampla. ciobanul penal trebuie sa apara non stop cu fiecare vrajeala pe care o debiteaza, restul echipelor sunt cantitati neglijabile.

Asa e. Disputa in cauza a fost inghesuita intr-un colt, in galantare gasind numai jiji de toate formele.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Martie 2017, 20:11

daca stiam ca se joaca meciul asta poate ma uitam si eu..din pacate cand ai promovare 0 pe gsp asa se intampla. ciobanul penal trebuie sa apara non stop cu fiecare vrajeala pe care o debiteaza, restul echipelor sunt cantitati neglijabile.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează